Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels, 1 kilo winterwortel, 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje zout, snufje peper

Gegrilde entrecote met pastinaak

2 entrecotes (dikke à 250 gram), 1 kilo aardappels (vastkokende), 500 g pastinaak, 2 teentjes knoflook, 25 g Parmezaanse kaas, 25 g peterselie, 25 g walnoten, 6 eetlepel

Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus

Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus

300 g tartaar, 1 snee brood (wit), 3 eetlepels melk, ½ ei, 1 ui, 1 vleestomaat, 3 eetlepels olijfolie, 1 theelepel oregano, 1 teentje knoflook, 1 blik tomatenblokjes (à

Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing

400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden), 2 Italiaanse bollen, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook (fijngesneden), 1 vleestomaat (in fijne blokjes

Friese rundvleesrolletjes

4 runderriblappen (dun en platgeslagen als een schnitzel, ca. 100 g), 100 g rundergehakt, 20 g kaas (kruidnagelkaas, geraspt), 1 ei (eiwit en dooier gescheiden), 1

gehaktbal

Koude gehaktballen van grootmoeder

500 g half-om-halfgehakt, ½ kopje melk, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 boterhammen, 3 eetlepels gehaktkruiden, 1 eetlepel tomatenpuree, 50 g boter, 1 ei en 1 eetlepel

Hartige taart

Hartige taart

Verwarm de oven voor op 175°C. Verhit in een koekenpan 25 g boter en bak hierin het gehakt in ca. 5 minuten rul. Voeg knoflook en preiringen toe en bak deze ca. 5 minuten

Willy (Philly) Cheese Steak

Philly Cheese Steak sandwich

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd ondertussen de ribeye in mooie, dunne reepjes (tip: leg de ribeye eerst even 20 min in de vriezer. Hierdoor kun je nog dunnere