Bereiding
Bekijk ook de bereidingsvideo onder de bereidingswijze.
- Haal het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast.
- Hak de cashewnoten fijn.
- Meng de cashewnoten met de panko in een diep bord.
- Roer de eieren met 2 eetlepel water los in een diep bord.
- Bestrooi de schnitzels met zout en peper.
- Haal de schnitzel door de losgeklopte eieren.
- Paneer de schnitzels met het mengsel van cashewnoten en panko.
- Goed aandrukken zodat het paneermiddel blijft plakken.
- Verwarm de boter in de koekenpan.
- Bak de schnitzels op middelmatig vuur goudbruin, 3 a 4 minuten per kant.
Lekker te combineren met een broccoliroosjes en gebakken krieltjes.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
4 kalfsschnitzels
100 gr panko
150 gr cashewnoten ongezouten
2 eieren
Zout
Peper
100 gram boter