Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Worstpannenkoekjes met ananas

Zeef in een kom de bloem en voeg zout toe. Roer het ei met beetje bij beetje de melk door de bloem tot een dik en glad beslag. Snijd de ananas in dunne plakjes. Verhit ½

Varkensoester met citroenmayonaise

Varkensoester met citroenmayonaise

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroenrasp, snufje zwarte peper (versgemalen), 1½ dl mayonaise, 3 eetlepels citroensap, 1 takje peterselie

Lenteschotel met nasivlees

Lenteschotel met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 worteltjes (in blokjes)
, 1 courgette (in blokjes)
, 1 blik maïs (á

Hamlap op Oosterse wijze

Meng alle ingredienten voor de marinade in een kom. Leg de hamlappen in een keukenschaal, doe hier de marinade op.dek af met plastic folie en laat minstens 1 uur

Gevulde varkensschnitzels met kaassaus

4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van

Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

400 g varkensvleesreepjes, 2 sjalotjes (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), ¼ krop ijsbergsla, 4 Italiaanse bollen, 4 radijsjes (in plakjes), snufje zout, 25 g

Varkensentrecote met kastanjechampignons en uienjalopeño-marmelade

2 varkensfiletlappen (125 g stuk), snufje zout, 3 kleine uien, snufje peper, ½ dl rode wijn, 2 eetlepels jalapenopepers (ingemaakte, in stukjes), 1 eetlepel zonnebloem

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Groenteroerbak met krieltjes en nasivlees

400 g nasi/bamivlees (ongekruid), 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels olie, 1 kilo krielaardappels, 1 ui, 1 rode peper, 150 g sugarsnaps

Italiaanse saucijzenbroodjes

Italiaanse saucijzenbroodjes

200 g varkensgehakt, 1 ei (losgeklopt), 1 eetlepel sesamzaad, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel pesto, 4 plakjes bladerdeeg, snufje peper (versgemalen), snufje