Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Bacon-pizza-broodjes

Bacon pizza broodjes

8 plakjes bacon, 2 stuks stokbrood (voorgebakken, in de lengte doorgesneden), boter, 4 eetlepels salsa saus, 125 g mozzarellakaasje (in plakjes), 2 tomaten (in plakjes)

Speklappen in citroenmarinade

4 speklappen (á 125 g), snufje peper (versgemalen), 1 theelepel citroenrasp, 1 teentje knoflook (geperst), 2 eetlepels citroensap, 3½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel

Roergebakken fricandeau met champignons

Roergebakken fricandeau met champignons

500 g varkensfricandeau (in reepjes), 2 eetlepels olie, 2 theelepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 400 g champignons, 2 bosuitjes (in stukjes), snufje zout, snufje

Mediterranée Henri IV

100 g ham (gekookte) schouder- of achterham, 100 g salami, 50 g bacon, ½ kleine aubergine, ½ kleine courgette, ½ kleine koolrabi, ½ pakje broccoli (in roosjes gesneden),

Nasi met zoet ketjapvlees

300 g nasi/bamivlees, 300 g rijst, 2 eetlepels ketjap manis, ½ eetlepel citroensap, 3 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 nasi/bami groentepakket (à 250

Stevige stamppot met braadworst

350 g braadworst, 100 g spekblokjes, snufje zout , 500 g zuurkool, 2 eetlepels olie, 750 g aardappels, snufje peper, 1 ui, 25 g boter, melk, 1 dl appelsap

Doorregen rollade met mosterdroomsaus

1 doorregen varkensrollade, 6 eetlepels franse mosterd, 80 g boter, 1½ dl witte wijn, 2 dl slagroom, 1 pakje Roomculinair

gourmet vleesreepjes

Gourmetten met vleesreepjes in drie smaken

250 g varkensvleesreepjes, 1 theelepel shoarmakruiden, ½ groene paprika, 1 theelepel Gyroskruiden, 2 gemberbolletjes, 1 tomaat, 2 eetlepels amandelen (blanke)

Slavinken met broccoli-kaasgehakt

400 g varkensgehakt, 12 reepjes ontbijtspek, 100 g broccoli (roosjes, gekookt), 50 g geraspte kaas (oude), 25 g boter, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 4

Pasta di papa

250 g hamblokjes, 300 g macaroni, 1 mozzarellakaasje (à 100 gram), 50 g geraspte kaas, 4-5 eetlepels ketchup, 2 bakjes cherrytomaten (à 250 gram), 4 eetlepels dressing