Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Kleine gehaktbroodjes uit de Provençe

500 g varkensgehakt, 2 eetlepels olijfolie, 2 uien (fijngehakt), 1 teentje knoflook (geperst), ½ ei (losgeklopt), 40 g paneermeel, 1 eetlepel kappertjes, 50 g zwarte

Courgette met gehakt

Courgette met gehakt

Courgettes met gehakt gevuld, die lust bijna iedereen wel! Net als de paprika, tomaat of aubergine is de courgette een perfecte kandidaat om rijkelijk gevuld de oven in

Gevulde varkensrolletjes

2 varkensschnitzels, 2 plakjes rauwe ham, 1 teentje knoflook (kleine), 2 takjes peterselie, 2 lenteuitjes, 1 blik tomaten (gepeld), 2 eetlepels olie, rolladegaren of

Ribkarbonades in zure roommarinade

4 ribkarbonades (125 g stuk), ½ theelepel worcestershiresaus, 1 sjalotje (fijngesnipperd), snufje zout, snufje peper (versgemalen), ½ theelepel paprikapoeder, 1¼ dl zure

Mediterranée Henri IV

100 g ham (gekookte) schouder- of achterham, 100 g salami, 50 g bacon, ½ kleine aubergine, ½ kleine courgette, ½ kleine koolrabi, ½ pakje broccoli (in roosjes gesneden),

Fricandeau met een vulling van pestorijst

750 g varkensfricandeau, 50 g amandelen (fijngehakt), 1 ei (losgeklopt), 75 g rijst (witte en wilde), snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 2 sjalotjes

Haaskarbonade met citroen en ansjovis

2 haaskarbonades (à 125 gram), 2 eetlepels citroenmarmelade, 1 citroen, 2 stuks ansjovisfilet, 2 theelepels kappertjes

Nasi met zoet ketjapvlees

300 g nasi/bamivlees, 300 g rijst, 2 eetlepels ketjap manis, ½ eetlepel citroensap, 3 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 nasi/bami groentepakket (à 250

Afrikaanse-filetrollade-met-pistache-gehaktvulling

Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling

150 g varkensgehakt, 1 varkensfiletrollade (ca. 750 g), 25 g vijgen (gedroogde, in stukjes), 1 eiwit (losgeklopt), 1 theelepel kaneel, 25 g pistachenoten (zonder schil),