Bereiding
- Breng in een pan de cranberry’s, suiker, sinaasappelsap en sinaasappelrasp al roerende aan de kook. Kook de cranberry’s ca. 25 minuten op zacht vuur en roer tussentijds enkele malen.
- Dep ondertussen de varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi deze met peper. Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de varkenshaas in ca. 15 minuten op middelhoog vuur aan beide zijden goudbruin en rosé van binnen. Breng de varkenshaas op smaak met zout.
- Neem de varkenshaas uit de koekenpan.
- Snijd de varkenshaas in plakken.
Lekker met aardappelkroketjes en broccoli.
- 4 personen
- 35 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkenshaas (ca 2 stuks)
- 250 g cranberry's (verse)
- 200 g suiker
- 2 dl sinaasappelsap (verse)
- 1 sinaasappel (rasp van)
- 50 g boter
- snufje peper (versgemalen)
- snufje zout
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: