Bereiding
- Haal de haasbiefstukken uit de koeling en laat op kamertemperatuur komen
- Dep de haasbiefstukken droog met een stukje keukenpapier
- Verwarm een koekenpan met dikke bodem
- Doe 100 gr roomboter in de pan en laat deze uitbruisen en licht bruin kleuren
- Doe nu de haasbiefstukken in de pan en bak mooi bruin, ca. 1,5 min.
- Draai de haasbiefstukken om. Bak weer 1,5 min.
- Let op dat de roomboter niet verbrandt
- Zet het vuur iets lager en voeg de rest van de roomboter toe, bak nog ca 1,5 min.
- Leg de haasbiefstukken op een warm bord en dek af met aluminiumfolie
- Blus de pan af met water
- Bestrooi de haasbiefstukken met zout en vers gemalen peper
- Leg de haasbiefstukken op de borden, verdeel de jus
- Serveer met vers, wit casinobrood
Tip: Als je meer jus wilt, smelt dan nog een klontje roomboter in de jus voordat je het verdeelt over de borden.
- 4 personen
- 10 minuten
Ingrediënten
4 haasbiefstukken van ca. 175 gram
150 gram roomboter
Zout, peper
1 dl water
Wit casino brood