Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Mexicaanse rib-eye met avocadosalsa

Mexicaanse rib-eye met avocadosalsa

4 rib-eye steaks, 1 avocado (in blokjes), limoensap, 1 lenteuitje (in dunne ringen), 1 eetlepel koriander (verse, grof gehakt), 50 g boter, snufje zout, snufje peper

De perfecte steak

Steak met chimichurri saus

Steek de houtskool in je barbecue aan en verwarm deze, bij voorkeur met een gietijzeren grillrooster tot 230˚C. Haal de steaks alvast uit de koelkast zodat ze op

Schnitzelhapje van Roodkapje

40 g runderschnitzel, ¼ appel (is ca. 25 g), 2 aardappels (á 50 g), 2 theelepels margarine (plantaardige), 1 bietje (gekookt, á 50 g), rasp, staafmixer

Duitse biefstuk

Duitse biefstuk met uienchutney

Duitse biefstuk Alle ingrediënten snijden; de biefstuk heel fijn snijden tot een fijne tartaar Alles mengen behalve de olie 4 ballen van maken, iets plat drukken, ca. 1,5

Thaise babi pangang

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half

Mini gehaktbrood van de BBQ

Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit. Doe het gehakt in een kom en breng dit op smaak met zout en peper. Voeg de gesneden ui en knoflook toe, samen met de

Doperwtensoep met rookworst

1 rookworst, 1 ui (gesnipperd), 30 g boter,  600 g doperwten (fijne), 2 bouillonblokjes (tuinkruiden), 125 milliliter crème fraîche,  4 eetlepels citroensap, snufje zout,

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden), 2 Italiaanse bollen, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook (fijngesneden), 1 vleestomaat (in fijne blokjes

Biefstuk van de kogel met peterselie

Haal de biefstukken uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Neem een koekepan waar de biefstukken in passen, verwarm deze op hoog vuur. Verminder de warmtebron

Ossenworstburgertjes

250 g ossenworst, 2 kleine tomaten, 50 g veldsla, 12 mini-bolletjes, ½ dl barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, 2 sjalotjes