Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamskoteletjes met basilicumcrème

Lamskoteletjes met basilicumcrème

12 lamskoteletjes
, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 2½ eetlepel olijfolie, 2 eetlepels rode wijn, ½ eetlepel tijm, 1 dl slagroom, 2 eetlepels halvanaise, 3 eetlepels

Romige spaghetti met shoarma en broccoli

125 g lamsshoarmavlees, 100 g spaghetti, 1 struik broccoli (klein), 1 kleine prei, 1 dl slagroom, 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd of diepvries), 1 eetlepel slaolie

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie

Lamsschouderlapjes in karnemelk

Lamsschouderlapjes in karnemelk

2 lamsschouderlappen, 1 teentje knoflook
, 2 theelepels Provençaalse kruiden, ½ theelepel chilipoeder, 1 laurierblaadje, 1 dl karnemelk, 30 g ontbijtspek (plakjes)
, 2

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

1 lamsrug (met 8 ribben), 250 g sjalotjes, 1 teentje knoflook, 60 g boter (of margarine), 1 theelepel speculaaskruiden, 1 dl rode wijn, 1½ dl fond, 3 eetlepel crème

Lamsrollade met muntgremolata

Lamsrollade met muntgremolata

1 lamsrollade (à 750 g), 1 sjalotje, 1 citroen, 3 takjes peterselie (verse), 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie, 50 g boter, ½ pot fond (à 280 ml), snufje zout,

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

500 g shoarmavlees, 2 rode uien (grote), 3 teentjes knoflook, 4 tomaat (tros), 1 blik abrikozen (á 400 g), 2-3 eetlepels olijfolie, 2-3 eetlepels munt (verse, in

Pilaf met shoarmavlees en abrikozen

400 g shoarmavlees, 6 bosuitjes, 125 g abrikozen (gedroogde), 50 g pistachenoten (gepeld), 5 eetlepels olijfolie, 300 g rijst (basmati), ½ liter vleesbouillon

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen

Lamsborstlapjes met abrikozen

500 g lamsborstlappen, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel djinten (komijn), 2 uien, 3 tomaten, 125 g abrikozen (gedroogde)