Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

250 g hamlappen, 2 theelepels citroensap, 1 kleine groene paprika (in reepjes), snufje peper (versgemalen), 2 theelepels sesamzaad, 1 kleine rode paprika (in reepjes),

Gevulde aardappel met gehakt

250 g varkensgehakt, 2 dl bouillon, 25 g boter, 1 ui (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), snufje zout, 4 aardappels (250 g, vastkokende)

Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto

400 g varkensvleesreepjes, 2 sjalotjes (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), ¼ krop ijsbergsla, 4 Italiaanse bollen, 4 radijsjes (in plakjes), snufje zout, 25 g

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm

Varkenshaasje met gorgonzolasaus

Varkenshaasje met gorgonzolasaus

500 g varkenshaas, snufje peper (versgemalen), 70 g boter, 200 g gorgonzola (in blokjes), 1 dl room, 2 eetlepels bloem, 1½ dl melk

Chinese krabbetjes met chilisaus

Chinese krabbetjes met chilisaus

3 bouillonblokjes (runder), 1 kilo spareribs, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel droge sherry, theelepel zout, 2 eetlepels basterdsuiker (donkere), 1

Hotdogs met saucijsjes

Hotdogs met saucijsjes

4 saucijsjes (á 100 g stuk), 1 eetlepel mosterd, 30 g boter, 2 eetlepels mayonaise (olijfmayonaise), 75 g zuurkool, 4 broodjes (hotdogbroodjes)

Varkensoester met citroenmayonaise

Varkensoester met citroenmayonaise

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroenrasp, snufje zwarte peper (versgemalen), 1½ dl mayonaise, 3 eetlepels citroensap, 1 takje peterselie

Doorregen varkensrollade met koriandersaus

750 g doorregen varkensrollade, 3 eetlepels currypasta (milde), 3 eetlepels olie, 3 eetlepels pinda's (ongezouten),  2 eetlepels koriander (verse, fijngeknipt), snufje

placeholder

Zuurkool met gebakken saucijsjes

4 saucijsjes, 1 zak zuurkool (à 500 g), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 appel (in blokjes), 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel karwijzaad, 1 laurierblad, 3 dl