Meer recepten met rund- & varkensvlees

Bekijk alles

Mexicaans gourmet

1 lamsboutlap (dunne reepjes van ca. ½ cm gesneden) 1 varkensfiletlap (dunne reepjes van ca. ½ cm gesneden) 100 g rundergehakt 1 eetlepel tacokruiden snufje zout 1

Chili con carne met paprika

Extra rijke variant met paprika,op de originele chili con carne. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de spekjes goudbruin. Laat ondertussen de bonen

Thaise salade met gehakt uit de wok

Thaise salade met gehakt uit de wok

500 g half-om-halfgehakt
, 3 bosuitjes
, 1 rode paprika (kleine)
, ½ komkommer
, 1 krop ijsbergsla (kleine)
, 1-2 eetlepels currypasta (Thaise)
, 2 eetlepel koriander

Procureur gevuld met appeltjespaté

750 g procureur (ontbeende schouderkarbonadestuk), 50 g appels (gedroogde), 75 g runderlever, 75 g rundergehakt, 75 g speklap, 1 eetlepel gembersiroop, 100 g katenspek,

Hartige Sinterklaasletter

200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter

gehakt noedels

Gehakt en noedels in oestersaus

Gehakt en noedels lenen zich uitstekend voor een snelle maaltijd met een Oosters tintje. De oestersaus is zoet van smaak maar heeft ook iets hartigs. Gecombineerd met de

hotdog zuurkoolschotel

Zuurkoolschotel met verse knakworst

Deze zuurkoolschotel met verse knakworst is heerlijk als hij aan het eind even wordt afgebakken in de oven.    Voorbereiding Schil en snijd de aardappels. Spoel de

hybride hamburger

Hybride hamburger

Een hybride hamburger is net als andere hybride vleesproducten deels vlees en deels plantaardig. Je kunt deze hamburger eenvoudig zelf maken, bijvoorbeeld met

pasta bolognese bolognesesaus

Pasta Bolognese

Iedereen kent wel spaghetti met bolognesesaus. Het is de beroemdste Italiaanse pastasaus ter wereld! Er zijn veel verschillende manieren om deze heerlijke vleessaus uit

Gourmetten

Gourmetten met speciaal gemarineerd vlees

1 varkenshaas, 1 biefstuk, 1 lamsboutlap, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, snufje peper, 1½ eetlepel ketjap manis, snufje zout