Bereiding
- Dep de varkenshaas met keukenpapier droog en bestrooi deze met peper. Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de varkenshaas in ca. 15 minuten op middelhoog vuur aan beide zijden goudbruin en rosé van binnen. Breng de varkenshaas op smaak met zout.
- Neem de varkenshaas uit de koekenpan en houd deze warm onder aluminiumfolie.
- Voeg aan de jus sinaasappelsap, sinaasappelmarmelade, honing en kruidnagel toe en laat de jus op zacht vuur ca. 5 minuten inkoken. Snijd ondertussen de varkenshaas in plakken.
Lekker met gebakken aardappeltjes en een groene salade.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
500 g varkenshaas (ca. 2 stuks)
snufje peper (versgemalen)
50 g boter
snufje zout
1 dl sinaasappelsap
3 eetlepels marmelade (sinaasappel)
1 eetlepel honing
snufje kruidnagel (poeder)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: