Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Eiwit
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Win een masterclass koken

en zet een exclusief kerstdiner op tafel!

De masterclass ‘koken voor de feestdagen’ was in december 2021 een groot succes. Zelfs al moesten we omschakelen naar een online bijeenkomst door de coronasituatie. Daarom doen we het dit jaar weer, en als het goed is nu gewoon op locatie. Wie doet er mee?

Meld je aan

Win een masterclass koken

en zet een exclusief kerstdiner op tafel!

De masterclass ‘koken voor de feestdagen’ was in december 2021 een groot succes. Zelfs al moesten we omschakelen naar een online bijeenkomst door de coronasituatie. Daarom doen we het dit jaar weer, en als het goed is nu gewoon op locatie. Wie doet er mee?

Meld je aan

Wil jij dit jaar met de feestdagen weer eens ouderwets uitpakken? Vind je het leuk wat nieuwe kookkennis op te doen? Doe dan mee en win die masterclass ‘koken voor de feestdagen’ voor twee personen!

Kerstvlees

De masterclass

De masterclass wordt gegeven op vrijdag 9 december 2022. Selectie van de 8 winnaars geschiedt op 27 november. Een dag later worden de winnaars bekend gemaakt. Je mag één introducé meenemen, zodat je samen kunt genieten van een leerzame, gezellige en smaakvolle middag.

Leer van een echte chef-kok

Je gaat samen met een chef-kok en de andere winnaars de keuken in. De chef leert je de fijne kneepjes van het vak. Er wordt gekookt met varkens-, rund- en kalfsvlees. En er worden 8 inspirerende gerechtjes gemaakt voor de feestdagen. Deze gerechtjes kan je aanpassen naar het aantal personen voor een diner bij jou thuis. Zo ben je goed voorbereid!

Meer informatie

Je wordt vrijdagmiddag 9 december rond 3 uur verwacht in een kookstudio op de prachtige Veluwe. We starten met wat theorie. Vervolgens gaan we in tweetallen aan de slag. Na afloop schuiven we met z’n allen aan tafel om het zelfgemaakte diner te proeven. Deze leuke masterclass zal rond 7 uur afgelopen zijn.

Als we door coronaregels niet in de kookstudio kunnen koken, dan doen we de masterclass wederom online!

Doe mee!

De winactie is beëindigd.

Voorwaarden voor deelname

Wanneer je deelneemt aan de winactie ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden:

  • Tijdens de masterclass zal er gefotografeerd en gefilmd worden. Vlees.nl is er vrij in om na afloop deze beelden te gebruiken op de kanalen van Vlees.nl.
  • Als onverhoopt opnieuw coronamaatregelen worden ingesteld door de overheid, dan volgen wij die. De geldende richtlijnen zijn dan een voorwaarde om te kunnen deelnemen.
  • Je moet op vrijdag 9 december zelf samen met de door jou gekozen introducé met eigen vervoer naar de kookstudio kunnen komen.
  • Over de geselecteerde winnaars kan er niet gediscussieerd worden.
  • Door deel te nemen aan de winactie ga je ermee akkoord dat je automatisch wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief van vlees.nl. Voor meer informatie over privacy kijk op: www.vlees.nl/privacy/

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}