Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Enchillades con carne

Enchillades con carne

 200 g half-om-halfgehakt, 1 ei (losgeklopt), 75 g champignons (schoongeborsteld en in plakjes), 2 rode chilipepers, 25 g boter, 75 g kaas (in reepjes), 8 blaadjes sla, 2

Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges

4 plakjes rosbief (dun gesneden)
, 2 blaadjes sla
•  snufje peper
, 2 broodjes (witte bolletjes)
, 1 eetlepel zonnebloempitten, 1 eetlepel dille (fijngehakt, vers of

Biefstuk Wellington

4 biefstukken (á 100 g), snufje peper (uit de molen), 8 velletjes filodeeg (ca.15x15 cm), 80 g roomkaas (met mierikswortel), 6 eetlepels boter en 4 takjes tijm.

Franse runderstoofpot

500 g runderriblappen, 150 g sjalotjes, 1 winterwortel, 1 rode paprika, 200 g champignon, 2 eetlepels olijfolie, 125 g spekreepjes (gerookte), 1 eetlepel bloem, 2 takjes

rundervink

Rundervink met knolselderijstampot

Zomer, herfst, lente of winter: een mooi stamppotje kan in alle seizoenen helemaal lekker zijn. Afgemaakt met een sappige rundervink, tover je in ‘no-time’

Hete balletjes met pittige tomatensaus

Hete balletjes met pittige tomatensaus

200 g rundergehakt, 2 eetlepels koffieroom, snufje zout, 1 grote vleestomaat, snufje peper, 2 eetlepels paneermeel, 1 ui, 4 eetlepels olie, 5 eetlepels chilisaus

Mexicaanse rib-eye met avocadosalsa

Mexicaanse rib-eye met avocadosalsa

4 rib-eye steaks, 1 avocado (in blokjes), limoensap, 1 lenteuitje (in dunne ringen), 1 eetlepel koriander (verse, grof gehakt), 50 g boter, snufje zout, snufje peper

Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

400 g biefstuk (dunne, in reepjes), ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise), 3 eetlepels olie
, 1 middelgrote ui (in partjes)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 bakje

tatakisalade diamanthaas

Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)

Haal de diamanthaas minimaal een uur voor je gaat bakken uit de koeling. Als het nodig is was je de drie soorten sla (andijvie) en laat je ze even drogen op wat

Kerrieburger van tartaar

Kerrieburger van tartaar met naanbrood en salade

500 g tartaar, 150 ml slasaus, 1 bosje koriander (á 15 g, verse, grof gehakt), 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 2 theelepels kerriepoeder, 1 rode peper (van zaad ontdaan en