Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Ossenstaartsoep met tomaat

350 g ossenstaart, 100 g runderpoulet, 2 eetlepels boter, 1 ui (in ringen), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij), 1

Hamburgers met avocado en krokante bacon

200 g rundergehakt, 4 plakjes bacon, 4 broodjes (hamburgerbroodjes), ½ eetlepel tacokruiden, 4 blaadjes sla

Goulash maaltijdsoep

500 g runderpoulet, 2 kruidenbuiltjes (of 4 kruidenbouillonblokjes), 4 eetlepels olijfolie, 2 grote uien (in ringen), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), ½ theelepel foelie

Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Tartaarburger met geitenkaas 5136hi

Tartaarburger met geitenkaas

400 g tartaar, 1 ei (M)
, 3-4 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 avocado (rijpe), 2 paprika's (geroosterde of 4 eetl. paprikasalade uit een pot), 50 g rucola
, 1

Entrecote met rode ui en limoen

4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout

Gepeperde rib-eye steak met brandy

4 rib-eye steaks, 2 eetlepels cognac, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels rodepeperbesjes (droog, gekneusd of grofgemalen), 1 eetlepel rodepeperbesjes (ingemaakt), 1 dl

Imperial Flavours

250 g biefstuk (in kleine, korte, dunne plakjes gesneden), ½ ui (in ringen gesneden), 1 bosuitje (in halve ringen gesneden), ½ doosje shii-take (Japanse champignons)

Zuurkoolstrudel met appel en runderworst

2 rundersaucijsjes, 50 g ontbijtspek (blokjes), ½ theelepel komijnzaad, 400 g zuurkool, snufje zout, 1 appel (stevige zoetzure), 100 g roomkaas (verse), 1 ei

Tortillas met kidneybonen

Tortilla’s met kidneybonen

200 g rundergehakt
, 50 g chorizoworst (dikke plakken)
, 1 eetlepel jalapenopepers (uit een potje, fijngehakt)
, 1 kleine ui
, 50 g geraspte kaas
, ½ liter kidneybonen