Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Biefstuk op z'n Mexicaans

Biefstuk op z’n Mexicaans

4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3

Mexicaanse pita's met runderreepjes

Mexicaanse pita’s met runderreepjes

400 g runderreepjes, 1 rode ui, 1 vleestomaat, 3 perziken (halve, uit blik), groene tabasco, ½ krop ijsbergsla, 125 g kerstomaatjes, 2½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel

gepeperde stoofschotel

Gepeperde stoofschotel met kidneybonen

Deze gepeperde stoofschotel met rundvlees en bonen smaakt voortreffelijk en is een rijke, vullende maaltijd. Aangevuld met geroosterde groenten of een mooie salade kun je

Imperial Flavours

250 g biefstuk (in kleine, korte, dunne plakjes gesneden), ½ ui (in ringen gesneden), 1 bosuitje (in halve ringen gesneden), ½ doosje shii-take (Japanse champignons)

Friese rundvleesrolletjes

4 runderriblappen (dun en platgeslagen als een schnitzel, ca. 100 g), 100 g rundergehakt, 20 g kaas (kruidnagelkaas, geraspt), 1 ei (eiwit en dooier gescheiden), 1

Turkse hamburgers met yoghurtsaus

400 g rundergehakt, 4 eetlepels pijnboompitten, ½ eetlepel ketoembar (gemalen koriander), ½ eetlepel djinten (gemalen komijn), 6 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 ei,

Huisgemaakte kroketten

Zelf kroketten maken is even wat werk, maar als ze klaar zijn heb je wel wat speciaals! Snijd het vlees voor de of kroketten in hele kleine stukjes. Smelt boter in een

Mama's sudderlapjes

Mama’s sudderlapjes

600 g magere runderlappen
, 2 uien
, 250 g champignons
, 3 tomaten
, 2 eetlepels bloem
, 4 eetlepels margarine (vloeibare)
, 2 theelepels Provençaalse kruiden
, 3

Brabantse vlees-salade

Brabantse koude schotel

300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g doperwten (gaargekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het

Biefstuk van de kogel

Biefstuk van de kogel met peterselie

Biefstuk en steak heb je in tal van soorten, maten en kwaliteiten. Wat ze allemaal overeenkomstig hebben? Het zijn de mooi magere stukken van het rund, die je niet