Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Stoofpot rundvlees met koolsalade

Een stoofpot met rundvlees is natuurlijk superlekker. Het past goed bij de herfst, winter en eerste koude voorjaarsdagen, maar ook met warmer weer is stoofvlees niet te

Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella

4 stukken ossenhaas, 2 eetlepels olijventapenade (groene), 1 vleestomaat (in 8 dunne plakken), 2 bolletjes mozzarellakaasje (in 4 plakken), peper (versgemalen), 40 g

Rundvleescurry met amandelen

500 g runderriblappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, 1 limoen, 1 stengel sereh (citroengras), 150 g peultjes, 40 g amandelen (blanke)

gebakken longhaas

Gebakken longhaas met groente

800 g longhaas; 3 el zonnebloemolie; 1 witte ui, in halve ringen; 2 teentjes knoflook, in plakjes; 4 stengels bleekselderij, in diagonale plakjes; 150 g oesterzwammen, in

gehaktbal

Koude gehaktballen van grootmoeder

500 g half-om-halfgehakt, ½ kopje melk, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 boterhammen, 3 eetlepels gehaktkruiden, 1 eetlepel tomatenpuree, 50 g boter, 1 ei en 1 eetlepel

gehaktschotel met kerrie

Gehaktschotel met kerrie uit de oven

Een gehaktschotel uit de over is niet moeilijk om te maken en erg lekker.  Gehakt is een echte alleskunner. In soepen of sauzen, worstenbroodjes of saucijzenbroodjes, als

Italiaanse rundergehaktbal

Zie ook de bereidingsvideo onder de bereidingswijze. De ui fijn snipperen, en aanzweten (niet kleuren) in de pan met beetje olie. De ui uit de pan halen en laten

Tortillas met kidneybonen

Tortilla’s met kidneybonen

200 g rundergehakt
, 50 g chorizoworst (dikke plakken)
, 1 eetlepel jalapenopepers (uit een potje, fijngehakt)
, 1 kleine ui
, 50 g geraspte kaas
, ½ liter kidneybonen

Kogelbiefstuk bakken

Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel

Wie de kunst van het biefstuk bakken beheerst, zet in enkele minuten een perfect dichtgeschroeide kogelbiefstuk op tafel, mals en sappig. Ook op de barbecue kun je