Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Mama's tomatensaus met gehaktballetjes

Mama’s tomatensaus met gehaktballetje

500 g rundergehakt
, 4 eetlepels olijfolie
, 1 ui (fijngesnipperd)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 blik tomatenblokjes (á 400 ml)
, 1 dl witte wijn
, 1 bosje basilicum

Biefstuk op z'n Mexicaans

Biefstuk op z’n Mexicaans

4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3

Tosti met rookworst en mosterd

1 rookworst (à 250 gram, in plakjes), 8 snee brood (maïsbrood), 2 eetlepels margarine (of smeerboter), 4 plakken kaas (belegen boeren), 4 theelepels mosterd (grove), ¼

Zoer Vleis

Zoer Vleis

250 g runderpoulet, 1 ui, snufje zout, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 dl rode wijn azijn, 2 kruidnagels, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 25 g boter, 1 laurierblaadje,

Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing

400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad

Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ

Haal de burgers 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 220 – 250 ˚C De kooltjes/briketten gloeien en zijn dan bedekt met een wit aslaagje. Je kan

Cervelaatworst krokodil

30 blokjes cervelaatworst (ca. 2½ bij 2½ cm), 1 komkommer, 4 kleine augurken (kromme), 2 groene olijven (gevuld met piment), 1 blik ananasstukjes (à 567 gram), 35

Mini gehaktbrood van de BBQ

Snijd de ui fijn en pers de knoflook uit. Doe het gehakt in een kom en breng dit op smaak met zout en peper. Voeg de gesneden ui en knoflook toe, samen met de

Gehaktballetjes met een hoedje van papier

1 kilo rundergehakt, 1 ei, 2 beschuiten, snufje nootmuskaat, 2 eetlepels Roosvicee, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 30 velletjes gekleurd papier van 6 bij 8 cm

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.