Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Runderribstuk met hutspot

De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Ribstuk Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Verhit de boter in de braadpan tot deze niet meer

Hartige taart

Hartige taart

Verwarm de oven voor op 175°C. Verhit in een koekenpan 25 g boter en bak hierin het gehakt in ca. 5 minuten rul. Voeg knoflook en preiringen toe en bak deze ca. 5 minuten

Goulash maaltijdsoep

500 g runderpoulet, 2 kruidenbuiltjes (of 4 kruidenbouillonblokjes), 4 eetlepels olijfolie, 2 grote uien (in ringen), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), ½ theelepel foelie

Curry met tartaarballetjes

500 g tartaar, 1 oude boterham (witte), dl melk (halfvolle), 1 sjalotje, 1 ui (zoete), 2 teentjes knoflook, 1 bloemkool, 3 eetlepels koriander (verse, fijngehakt), 2

Zaanse gehaktkaaskroketjes

Zaanse gehaktkroketjes

100 g half-om-halfgehakt, 1 eetlepel bloem, ½ eetlepel peterselie (fijngehakt), 25 g kaas (jongbelegen, aan één stukje), olie (om te frituren), ½ eetlepel gehaktkruiden

Schnitzelhapje van Roodkapje

40 g runderschnitzel, ¼ appel (is ca. 25 g), 2 aardappels (á 50 g), 2 theelepels margarine (plantaardige), 1 bietje (gekookt, á 50 g), rasp, staafmixer

Biefstuk op z'n Mexicaans

Biefstuk op z’n Mexicaans

4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3

Ossenworstburgertjes

250 g ossenworst, 2 kleine tomaten, 50 g veldsla, 12 mini-bolletjes, ½ dl barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, 2 sjalotjes

Sudderlapjes met peper en citroen

Sudderlapjes met peper en citroen

250 g runderriblappen
, ½ kleine rode peper
, ½ bouillonblokje
, ½ cm trassi
, 1 citroen
, 1 eetlepel tomatenpuree
, 1 vleestomaat
, 1 ui
, 25 g boter
, 1 blaadje djeroek

Mediterrane gehaktballetjes

Mediterrane gehaktballetjes

400 g half-om-halfgehakt
, 4 theelepels kappertjes (20 g)
, 4 tomaten (zongedroogde, op olie)
, 2 eetlepels olijven (groene)
, 2 stuks ansjovisfilet
, 1 ei
, snufje