Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Quarter-pound hamburgers with chives and cream-cheese

500 g rundergehakt, 1 eetlepel grillkruiden, 5 eetlepels bieslook (fijngeknipt), 100 g roomkaas (vers), 1 ui, 1 tomaat, 4 blaadjes sla, 4 broodjes (mais, rond), grill of

bavette

Bavette met rucolasalade

Haal de bavette tijdig uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Zorg dat de barbecue op middelmatige temperatuur is, ca. 130 graden. Smeer de bavette in met een

Willy (Philly) Cheese Steak

Philly Cheese Steak sandwich

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd ondertussen de ribeye in mooie, dunne reepjes (tip: leg de ribeye eerst even 20 min in de vriezer. Hierdoor kun je nog dunnere

Caribische nuggets

Caribische nuggets

1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),

Baklap met peper-limoenkruiden

Baklap met peper-limoenkruiden

1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 groene peper, 4 tomaten (tros), 1 limoen (bij voorkeur biologisch), 4 baklappen (à 100 gram), 1 theelepel 5 kruidenpoeder, 2 eetlepel

Gehaktkoekjes met saffraan en ‘Chumichimi’salsa

250 g rundergehakt, 1 eetlepel citroensap, stukje paprika (groene), snufje peper, 2 eetlepels muntblaadjes (fijngehakt), 3 eetlepels maïskorrels, 1 kleine ui

rundervink

Rundervink met knolselderijstampot

Zomer, herfst, lente of winter: een mooi stamppotje kan in alle seizoenen helemaal lekker zijn. Afgemaakt met een sappige rundervink, tover je in ‘no-time’

Kool-gehakpakketjes

Kool-gehaktpakketjes

400 g half-om-halfgehakt, 4 koolbladeren (bij voorkeur groene), 1 ui, 50 g pijnboompitten, 75 g geraspte kaas (belegen), snufje zeezout, snufje peper (versgemalen), 1,2

Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes

Snij alle groenten in blokjes. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de rundvleesreepjes rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bewaar deze op een

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6