Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing

400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad

Wintersalade met linzen en rookworst

1 rookworst (à 250 g, in plakken)
, 100 g haricots verts
, 6 eetlepels olijfolie
, 2 eetlepels rode wijn azijn
, 1 theelepel mosterd
, 1 teentje knoflook (gehalveerd)
, 1

Runderlever met kerrie-uien

4 plakken runderlever (à 100 g), bloem, 1 grote ui, 100 g boter (of margarine), snufje zout, 1 eetlepel kerriepoeder, snufje peper

Tartaarburger met geitenkaas 5136hi

Tartaarburger met geitenkaas

400 g tartaar, 1 ei (M)
, 3-4 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 avocado (rijpe), 2 paprika's (geroosterde of 4 eetl. paprikasalade uit een pot), 50 g rucola
, 1

Pittig gehaktbrood met lente-uitjes en koriander

500 g rundergehakt, 1 bosje lenteuitjes, 50 g paneermeel, 1 ei, 2 eetlepels sambal brandal, 4 eetlepels mangochutney, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), zout, peper

Antiliaanse stoofpot

Antilliaanse stoofpot

500 g runderpoulet, 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels koenjit (of kerrie), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), 1 rode peper (verse, in stukjes gesneden, zonder

Aardappelpreisoep met rookworst

1 rookworst (à 250 gram), 2 eetlepels boter, 225 g prei (in dunne ringen), 750 ml runderbouillon, 300 g aardappels (geschild en in kleine blokjes), 2 theelepels tijm, 150

Goulashsoep

400 g magere runderlappen, 2 grote uien, 1 rode paprika, 40 g boter, 1½ eetlepel paprikapoeder (mild), 2 eetlepels bloem, 1 blikje tomatenpuree (klein)

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

1 biefstuk (125 g), 1 kleine ui, 100 g shii-take (paddenstoelen), 2 eetlepels sesamolie (of slaolie), 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel citroensap, snufje peper