Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
runder osso bucco a la milanese

Runder osso bucco à la Milanese

4 stuks runderschenkel (ca. 2 cm dik), 2 eetlepels bloem, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels olie, 1 ui (in blokjes), 2 teentjes knoflook (fijngehakt), 3 wortels (á

Empanadas met pittig rundvlees

150 g rundergehakt, ½ ui (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd),  15 g boter, 1 eetlepel olijfolie, 25 g amandel (schaafsel),  25 g rozijnen, ½ theelepel kaneel,

Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels (geschild), 1 kilo winterwortel (geschild), 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje

Worststicks met aardbeien en kiwi

50 g grillworst (aan één stuk), 50 g leverworst (aan één stuk), ½ kiwi, 6 kleine aardbeien, spiezen

Imperial Flavours

250 g biefstuk (in kleine, korte, dunne plakjes gesneden), ½ ui (in ringen gesneden), 1 bosuitje (in halve ringen gesneden), ½ doosje shii-take (Japanse champignons)

Tortillas met kidneybonen

Tortilla’s met kidneybonen

200 g rundergehakt
, 50 g chorizoworst (dikke plakken)
, 1 eetlepel jalapenopepers (uit een potje, fijngehakt)
, 1 kleine ui
, 50 g geraspte kaas
, ½ liter kidneybonen

Gehaktbrood met mozzarella

600 g rundergehakt, 1 grote aardappel, 1 ei, 1 beschuit, 4 eetlepels tomaten (zongedroogde), 1 ui, 2 eetlepels peterselie (gehakt), 2 eetlepels basilicum (gehakt), 1

Wittekool-wortelstamp met rookworst

1 rookworst, 400 g wortels (winter), 1 kilo aardappels
,  snufje zout
, 300 g witte kool (gesneden), 3 eetlepels nasikruiden
, 5 eetlepels pinda's (gehakt)
,  kleine

Hete balletjes met pittige tomatensaus

Hete balletjes met pittige tomatensaus

200 g rundergehakt, 2 eetlepels koffieroom, snufje zout, 1 grote vleestomaat, snufje peper, 2 eetlepels paneermeel, 1 ui, 4 eetlepels olie, 5 eetlepels chilisaus

placeholder

Hete bliksem

250 g magere runderlappen, 1 grote ui, ½ bouillonblokje (vlees), 25 g margarine (vloeibare), 1 eetlepel bloem, 1 eetlepel azijn, 1 laurierblaadje, 2 kruidnagels, 600 g