Bereiding
- Verwarm de oven voor op 125°C. Snijd het kapje van de broodbollen, duw het deeg naar de bodem en verwarm ze in de oven.
- Fruit in de olijfolie de knoflook, bosui en de tomaat. Voeg het vlees toe en bak dit even mee. Breng op smaak met de mosterd, azijn en de Parmezaanse kaas.
- Vul de broodbollen met het warme vlees en zet het kapje weer op de bol.
Lekker met groene sla.
- 2 personen
- 20 minuten
Ingrediënten
- 250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden)
- 2 Italiaanse bollen
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook (fijngesneden)
- 1 vleestomaat (in fijne blokjes gesneden)
- 1 bosuitje (in reepjes)
- 1 theelepel mosterd (grove)
- 1 theelepel balsamicoazijn
- 1 eetlepel Parmezaanse kaas
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: