Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Biefstuk wellington

Biefstuk Wellington

4 biefstukken (á 100 g), snufje peper (uit de molen), 8 velletjes filodeeg (ca.15x15 cm), 80 g roomkaas (met mierikswortel), 6 eetlepels boter en 4 takjes tijm.

Runderreepjes met shii-take en cashewnoten

400 g runderreepjes 500 g snijbonen, 150 g shii-take, 75 g cashewnoten (ongezouten), 3 eetlepels roerbakolie, 2 eetlepels droge sherry, 1½ eetlepel sojasaus

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

500 g magere runderlappen, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 rode uien (fijngehakt), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel oregano

Hamburgers met mozzerella

4 hamburgers, 1 bosuitje, 1 mozzarellakaasje, 1 vleestomaat, 1 eetlepel olijfolie

Biefstuk met champignontapenade

Biefstuk met champignontapenade

4 kogelbiefstukken, 3 eetlepels olijfolie, 200 g champignons, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 2 eetlepels bieslook

Gehaktbal met een verrassing

400 g rundergehakt, 1 sjalotje, 1 ei (scharrel, M), 30 g paneermeel, snufje nootmuskaat, 100 g zwarte olijven (zonder pit), 30 g salami, 40 g boter, 2 dl tomatensaus

Hartige taart

Hartige taart

Verwarm de oven voor op 175°C. Verhit in een koekenpan 25 g boter en bak hierin het gehakt in ca. 5 minuten rul. Voeg knoflook en preiringen toe en bak deze ca. 5 minuten

placeholder

Sukade Chinoise

4 sukadelappen
, 1 theelepel sambal (badjak)
, snufje zout
, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie
, 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
, 1 theelepel sereh (of een

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of

Rundertong met rinse eiersaus

1 rundertong (zonder keelstuk), 1 ui (gesnipperd), 3 worteltjes (in stukjes), 1 kruidenbuiltje (voor vleesbouillon), 20 g boter (of margarine), 20 g bloem. 2 eieren (L)