Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
runderbouillon feestmenu 2023

Runderbouillon met pastinaakroom

Deze runderbouillon met feestelijke opmaak doet het uitstekend als tussengerecht bij een feestelijk menu. Je kunt zelf vooraf een mooie bouillon trekken, of gebruik maken

stifado

Stifado uit de oven

Stifado is een klassiek runderstoofgerecht uit de Griekse keuken. Grote smaakmakers in het gerecht zijn een flinke hoeveelheid meegestoofde kleine uitjes en specifieke

Turkse hamburgers met yoghurtsaus

400 g rundergehakt, 4 eetlepels pijnboompitten, ½ eetlepel ketoembar (gemalen koriander), ½ eetlepel djinten (gemalen komijn), 6 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 ei,

Mexicaans stoofvlees

De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Verwarm een braadpan, voeg olijfolie en boter toe, laat uitbruisen. Braad het vlees rondom aan. Schep het uit de pan.

Rib-eye met whiskysaus feestmenu 2023

Rib-eye met whiskysaus

Met een mooie rib-eye met whiskysaus zit je bij de vleesliefhebbers meestal wel goed voor een geslaagd diner. Een goede rib-eye heeft een klein randje vet en is –

Zaanse gehaktkaaskroketjes

Zaanse gehaktkroketjes

100 g half-om-halfgehakt, 1 eetlepel bloem, ½ eetlepel peterselie (fijngehakt), 25 g kaas (jongbelegen, aan één stukje), olie (om te frituren), ½ eetlepel gehaktkruiden

Juicy smashburger met cheddar

Meng de Mayonaise, olijfolie met truffelaroma, ketchup en de gerookte paprikapoeder Voeg zout en peper naar smaak toe Laat de (gietijzeren) pan goed heet worden (middel

gevulde tomaat

Griekse gevulde tomaten – Yemista

Dit recept voor smakelijk gevulde tomaten komt oorspronkelijk uit Griekenland, waar ze Gemista (Yemista) heten. Om 3 grote of 4 middelgrote tomaten te vullen Kook vooraf

Boeuf Bourguinon

Boeuf bourguinon uit de slowcooker

Haal het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast. Bak het spek in 1 eetlepel olie. Haal de spekjes uit de pan. Bak in het spekvet de ui en wortel goudbruin. Haal

Pokebowl met gemarineerde runderlende en kleurrijke groente

  De pokebowl is een traditioneel gerecht uit Hawai, geserveerd in een kommetje. Het bestaat van oudsher voornamelijk uit rijst, groenten en gemarineerde rauwe vis,