Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Baklapjes-met-mango-en-oestersaus

Baklapjes met mango en oestersaus

400 g baklappen, 2 eetlepels sojasaus (Japanse), 2 eetlepels droge sherry, 2 theelepels maïzena, 4 eetlepels roerbakolie, 100 g sugarsnaps, 1 kleine mango, 2 rode uien,

Feestelijke en malse runderlappen

Een runderlap is een stuk rundvlees dat behoort tot de relatief betaalbaardere rundvleessoorten. De term rundelap kan verwarring zaaien, omdat er verschillende soorten

Bavette van de barbecue

Haal de bavette 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 130 ˚C (indirect* heeft de voorkeur). Smeer de bavette in met een dun laagje

Pasta met een extra gevulde gehaktsaus

400 g rundergehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en groene), 5 stengels bleekselderij, 250 g champignons, 500 g tomaten (pomodori), 1 eetlepel

runderbouillon feestmenu 2023

Runderbouillon met pastinaakroom

Deze runderbouillon met feestelijke opmaak doet het uitstekend als tussengerecht bij een feestelijk menu. Je kunt zelf vooraf een mooie bouillon trekken, of gebruik maken

Kool-gehakpakketjes

Kool-gehaktpakketjes

400 g half-om-halfgehakt, 4 koolbladeren (bij voorkeur groene), 1 ui, 50 g pijnboompitten, 75 g geraspte kaas (belegen), snufje zeezout, snufje peper (versgemalen), 1,2

gebakken longhaas

Gebakken longhaas met groente

800 g longhaas; 3 el zonnebloemolie; 1 witte ui, in halve ringen; 2 teentjes knoflook, in plakjes; 4 stengels bleekselderij, in diagonale plakjes; 150 g oesterzwammen, in

Gepeperde rib-eye steak met brandy

4 rib-eye steaks, 2 eetlepels cognac, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels rodepeperbesjes (droog, gekneusd of grofgemalen), 1 eetlepel rodepeperbesjes (ingemaakt), 1 dl

Entrecote met rode ui en limoen

4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of