Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn

500 g magere runderlappen, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 rode uien (fijngehakt), 2 teentjes knoflook (in plakjes), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eetlepel oregano

Proteïneburger

Proteïneburger

Een (extra) proteïneburger… waarom? Proteïnen – ofwel eiwitten – zijn belangrijke voedingsstoffen, net als koolhydraten en vet. Ze doen veel voor het

Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels, 1 kilo winterwortel, 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje zout, snufje peper

Ossenstaartsoep met tomaat

350 g ossenstaart, 100 g runderpoulet, 2 eetlepels boter, 1 ui (in ringen), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij), 1

ragout

Ragout van de koe

Fruit in een koekenpan met wat olie de ui en knoflook tot ze zacht en glazig zijn. Breng de bouillon met het soepvlees aan de kook en laat dit minimaal een half uur

Beef Wellington

Beef Wellington

Beef Wellington is een gerecht van luxe runderbiefstuk (ossenhaas) in bladerdeeg, gegaard in de oven. Het bladerdeeg zorgt dat vocht niet uit het pakketje verdwijnt,

Kogelbiefstuk bakken

Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel

Wie de kunst van het biefstuk bakken beheerst, zet in enkele minuten een perfect dichtgeschroeide kogelbiefstuk op tafel, mals en sappig. Ook op de barbecue kun je

Bavette van de barbecue

Haal de bavette 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 130 ˚C (indirect* heeft de voorkeur). Smeer de bavette in met een dun laagje

Biefstuk met champignontapenade

Biefstuk met champignontapenade

4 kogelbiefstukken, 3 eetlepels olijfolie, 200 g champignons, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 2 eetlepels bieslook

Imperial Flavours

250 g biefstuk (in kleine, korte, dunne plakjes gesneden), ½ ui (in ringen gesneden), 1 bosuitje (in halve ringen gesneden), ½ doosje shii-take (Japanse champignons)