Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Antiliaanse stoofpot

Antilliaanse stoofpot

500 g runderpoulet, 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels koenjit (of kerrie), 2 teentjes knoflook (fijngesneden), 1 rode peper (verse, in stukjes gesneden, zonder

placeholder

Zelf kroketten of bitterballen maken

300 g runderpoulet (gaar, of ander (soep)vlees/rund- of kalfsvlees), 2 dl bouillon (bij voorkeur zelf getrokken van rund- of kalfsvlees), 4 takjes peterselie

Hartige taart

Hartige taart

Verwarm de oven voor op 175°C. Verhit in een koekenpan 25 g boter en bak hierin het gehakt in ca. 5 minuten rul. Voeg knoflook en preiringen toe en bak deze ca. 5 minuten

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Biefstuk op z'n Mexicaans

Biefstuk op z’n Mexicaans

4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3

placeholder

Runderstoofvlees voor drie maaltijden

1½ kilo magere runderlappen (of doorregen runderlappen), 4 eetlepels bloem, 1 grote ui, 6 kruidnagels, 100 g boter, 2 eetlepels azijn

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

1 biefstuk (125 g), 1 kleine ui, 100 g shii-take (paddenstoelen), 2 eetlepels sesamolie (of slaolie), 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel citroensap, snufje peper

Wittekool-wortelstamp met rookworst

1 rookworst, 400 g wortels (winter), 1 kilo aardappels
,  snufje zout
, 300 g witte kool (gesneden), 3 eetlepels nasikruiden
, 5 eetlepels pinda's (gehakt)
,  kleine

Caribische nuggets

Caribische nuggets

1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),

Tapenade van olijven en roompaté

Tapenade van olijven en roompaté

200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook)
, 1 theelepel citroensap
, 2 eetlepels kappertjes