Bereiding
- Roer in een kom de currypasta en 1 eetlepel olie door elkaar. Schep de biefstukreepjes door het currymengsel.
- Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de ui, knoflook en mini maïs ca. 2 minuten. Voeg de paprika en peultjes aan het uienmengsel toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee.
- Schep de groenten uit de wok op een warme schaal. Verhit 1 eetlepel olie in de wok en roerbak hierin de biefstukreepjes ca. 2 minuten.
- Schep de biefstuk uit de wok op de groente. Verwarm de kokosmelk in de wok en schenk deze over het roerbakgerecht.
Lekker met basmatirijst.
Wist u dat…
Snel dichtschroeien bij biefstuk erg belangrijk is. Zo behoudt het vlees de smaakvolle vleessappen!
- 4 personen
- 20 minuten
Ingrediënten
400 g biefstuk (dunne, in reepjes)
½ eetlepel currypasta (groene, Thaise)
3 eetlepels olie
1 middelgrote ui (in partjes)
1 teentje knoflook (geperst)
1 bakje minimaïs (á 125 g, in de lengte in vieren gesneden)
1 rode paprika (in kleine blokjes)
150 g peultjes
2 dl kokosmelk
warme schaal
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: