Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Baklapjes met salsa verde

Baklapjes met salsa verde

4 baklappen (á 125 g), 2 eetlepels peterselie (verse, grof gehakt), 1 eetlepel basilicum (verse, grof gehakt), 1 lenteuitje (in dunne ringen), 1 eetlepel munt (verse,

ossenhaas haasbiefstuk jus

Ossenhaas (haasbiefstuk) met jus

Haal de haasbiefstukken uit de koeling en laat op kamertemperatuur komen Dep de haasbiefstukken droog met een stukje keukenpapier Verwarm een koekenpan met dikke bodem

runderborst

Runderborst

Neem je een runderborst van 2 kilogram voor 4 personen, dan moeten er wel hele grote vleeseters aan tafel zitten. Het voordeel van zo’n groot stuk is dat je met het vlees

runderribstuk

Runderribstuk met hutspot

Runderribstuk, de naam zegt het al, is afkomstig van de ribben van het rund. Net als riblappen, maar een ribstuk is meestal wat dikker. Een mooi stuk rundvlees zonder

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Thaise babi pangang

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half

Willy (Philly) Cheese Steak

Philly Cheese Steak sandwich

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd ondertussen de ribeye in mooie, dunne reepjes (tip: leg de ribeye eerst even 20 min in de vriezer. Hierdoor kun je nog dunnere

Melt met longhaas en truffelkaas

Melt met longhaas en truffelkaas

Verhit een tosti ijzer of koekenpan met boter om straks je melts te kunnen grillen. Verwijder het membraan en de zeen van de longhaas en smeer hem dan flink in met peper

Runder rib-eye met rode wijnsaus

Handig: de bereidingsvideo onder het recept! Het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koeling halen. De sjalotjes fijnsnijden en met de tijmtakjes aanzetten in de pan. Na

Schnitzelhapje van Roodkapje

40 g runderschnitzel, ¼ appel (is ca. 25 g), 2 aardappels (á 50 g), 2 theelepels margarine (plantaardige), 1 bietje (gekookt, á 50 g), rasp, staafmixer