Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Ossenworstburgertjes

250 g ossenworst, 2 kleine tomaten, 50 g veldsla, 12 mini-bolletjes, ½ dl barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, 2 sjalotjes

Juicy smashburger met cheddar

Meng de Mayonaise, olijfolie met truffelaroma, ketchup en de gerookte paprikapoeder Voeg zout en peper naar smaak toe Laat de (gietijzeren) pan goed heet worden (middel

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

Franse runderstoofpot

500 g runderriblappen, 150 g sjalotjes, 1 winterwortel, 1 rode paprika, 200 g champignon, 2 eetlepels olijfolie, 125 g spekreepjes (gerookte), 1 eetlepel bloem, 2 takjes

Tartaar met een spaghettitorentje

Tartaar met een spaghettitorentje

1 tartaar (á 40 g of een half tartaartje)
, 1 kleine tomaat
, 2 worteltjes
, 1 theelepel margarine (plantaardige), 35 g spaghetti
, 1 eetlepel doperwten (diepvries)
, een

tatakisalade diamanthaas

Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)

Haal de diamanthaas minimaal een uur voor je gaat bakken uit de koeling. Als het nodig is was je de drie soorten sla (andijvie) en laat je ze even drogen op wat

Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels, 1 kilo winterwortel, 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje zout, snufje peper

gebakken longhaas

Gebakken longhaas met groente

800 g longhaas; 3 el zonnebloemolie; 1 witte ui, in halve ringen; 2 teentjes knoflook, in plakjes; 4 stengels bleekselderij, in diagonale plakjes; 150 g oesterzwammen, in

Enchillades con carne

Enchillades con carne

 200 g half-om-halfgehakt, 1 ei (losgeklopt), 75 g champignons (schoongeborsteld en in plakjes), 2 rode chilipepers, 25 g boter, 75 g kaas (in reepjes), 8 blaadjes sla, 2

Zoer Vleis

Zoer Vleis

250 g runderpoulet, 1 ui, snufje zout, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 dl rode wijn azijn, 2 kruidnagels, 1 eetlepel bruine basterdsuiker, 25 g boter, 1 laurierblaadje,