Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Lenteschotel met nasivlees

Lenteschotel met nasivlees

500 g nasi/bamivlees
, snufje peper (versgemalen)
, 3 eetlepels olijfolie
, 2 uien (fijngehakt)
, 2 worteltjes (in blokjes)
, 1 courgette (in blokjes)
, 1 blik maïs (á

hamlap a lorange

Hamlap á l’orange

500 g hamlappen, 1 teentje knoflook (fijngehakt), 2 eetlepels ketjap manis, 2 dl sinaasappelsap (vers), 1 theelepel suiker

Ham- en eicocotjes

4 plakjes schouderham, 4 lenteuitjes, 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt), snufje zout

Hamlapjes met aardappel en rozemarijn

400 g hamlappen, 1 eetlepel citroensap, 4 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, 3 teentjes knoflook, 1 takje rozemarijn (of tijm)

Babi ketjap van halskarbonade

4 halskarbonades, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olie, 1 eetlepel gemberwortel (vers, geraspt), 1 dl ketjap manis, 3 eetlepels citroensap, 2 eetlepels bruine

Tandoori hamlappen

Tandoori hamlappen

4 hamlappen (125 g stuk), 75 g tandoori pasta
, 3 eetlepels yoghurt (bulgaarse)
, 1 eetlepel boter


Rode bietensoep met gehaktballetjes en zure room

250 g varkensgehakt, ½ eetlepel citroenrasp, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 25 g boter, 1 ui (fijngehakt), 1½ liter bouillon (kippen, warme), 500 g bieten

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm

Haaskarbonade met citroen en ansjovis

2 haaskarbonades (à 125 gram), 2 eetlepels citroenmarmelade, 1 citroen, 2 stuks ansjovisfilet, 2 theelepels kappertjes

Borrelribjes

Borrelribjes

36 spareribs (losgesneden korte krabbetjes, ca. 7 cm), 4 eetlepels tomatenketchup, 1 dl citroensap, 3 eetlepel sambal (brandla), 75 g bruine basterdsuiker en 75 g bruine