Bereiding
- Doe de bloem in een diep bord. Klop in een ander diep bord het ei met de melk los. Roer in een derde diep bord het paneermeel met de Parmezaanse kaas door elkaar.
- Snijd de filetlapjes met een scherp mes in zodat er een zakje ontstaat. Strooi zout en peper in de filetlapjes. Meng in een kom het gehakt met pesto, zout en peper en vul de filetlapjes met het pestogehakt. Steek de filetlapjes vast met een cocktailprikker zodat de vulling goed blijft zitten. Bestrooi het vlees met zout en peper. Druk de filetlapjes achtereenvolgens aan beide zijden door de bloem, het eimengsel en het paneermeel.
- Verhit 50 g boter in een koekenpan en bak de filetlapjes in ca. 15 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
Lekker met tagliatelle en broccoli.
- 4 personen
- 30 minuten
Ingrediënten
4 varkensfiletlappen (à 125 g, van 1½ cm dikte)
100 g varkensgehakt
6 eetlepels bloem
1 ei
1 eetlepel melk
10 eetlepels paneermeel
2 eetlepels Parmezaanse kaas (geraspt)
zout
peper (versgemalen)
1 eetlepel pesto (groene)
50 g boter
3 diepe borden
cocktailprikkers
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: