Willekeurige recepten

Bekijk alles
Varkenshaas met sinaasappel

Varkenshaas met sinaasappel

500 g varkenshaas (ca. 2 stuks), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, snufje zout, 1 dl sinaasappelsap, 3 eetlepels marmelade (sinaasappel), 1 eetlepel honing, snufje

Club sandwich

Club Sandwich

8 plakjes bacon (circa 100 g), 150 g varkensfricandeau (kalfs of varkens), 8 blaadjes sla, 2 tomaten (in plakjes), 3 eetlepels boter, 4 eetlepels guacemole (avocadosaus

slavink met minimais

Slavink met minimaïs

400 g varkensgehakt, snufje zout, 12 reepjes ontbijtspek, snufje peper (versgemalen), 25 g boter, 4 stuks minimaïs, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 cocktailprikkers

Pittig gehaktbrood met lente-uitjes en koriander

500 g rundergehakt, 1 bosje lenteuitjes, 50 g paneermeel, 1 ei, 2 eetlepels sambal brandal, 4 eetlepels mangochutney, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), zout, peper

Italiaanse saucijzenbroodjes

Italiaanse saucijzenbroodjes

200 g varkensgehakt, 1 ei (losgeklopt), 1 eetlepel sesamzaad, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel pesto, 4 plakjes bladerdeeg, snufje peper (versgemalen), snufje

Slavinken met broccoli-kaasgehakt

Slavinken met broccoli-kaasgehakt

400 g varkensgehakt, 12 reepjes ontbijtspek, 100 g broccoli (roosjes, gekookt), 50 g geraspte kaas (oude), 25 g boter, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 4

Zwitserse kalfsreepjes

400 g kalfsreepjes, 1 ui, 250 g champignons, 30 boter (of margarine),  1½ eetlepel bloem (tarwe), 1 dl witte wijn (droge), 1½ dl crème fraîche, 2 eetlepels kappertjes, 2

Indonesische varkenslappen in kokosmelk

500 g varkenslappen (in blokjes van 2½ cm), zwarte peper (versgemalen), 4 eetlepels zonnebloem olie, 2 uien (fijngehakt)

Engelse sandwichlunch met driehoeksandwiches

4 plakjes bacon, 50 g paté (roompate), 2 plakjes cornedbeef, 6 boterhammen (witte casino boterhammen), ½ bakje tuinker,  4 plakjes tomaat, 4 eetlepels geraspte kaas (jong

Thaise lamscurry met gekruide rijst

Thaise lamscurry met gekruide rijst

500 g lamsboutlappen
, 2 uien, 1 teentje knoflook, 5 peperkorrels (zwarte)
, 1 dl yoghurt (volle)
, 1 eetlepel tomatenpuree
, 1 eetlepel currypasta (rode)
, 5 eetlepels