Willekeurige recepten

Bekijk alles

New York hamburger met pesto-mayonaise

 500 g varkensgehakt, 25 g rucola, ½ theelepel worcestershiresaus, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 4 broodjes (bagels of hamburgerbroodjes), 1½ dl

Saucijspakketjes met zuurkool

8 saucijsjes (à 60 gram), 4 plakjes casselerrib (à 50 gram), ¼ rode paprika, 1 theelepel karwijzaad, 125 g zuurkool, 1 eetlepel franse mosterd, 10 g dieetmargarine, peper

Italiaanse bonenschotel met nasivlees

Italiaanse bonenschotel met nasivlees

500 g nasi/bamivlees, snufje peper (versgemalen), 3 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngehakt), 2 teentjes knoflook, 1 blik tomatenblokjes (á 400 g), 1 eetlepel tomatenpuree,

placeholder

Zuurkoolschotel met kerriegehakt en tuttifrutti

400 g varkensgehakt,  4 theelepels kerriepoeder (milde),  4 dl melk, 60 g boter, 200 g tuttifrutti, 150 g geraspte kaas, 500 g zuurkool (wijnzuurkool), 1 pijpje kaneel,

Varkensragoutjes met peultjes

Ragout van varkenspoulet met kerrie

250 g varkenspoulet, 1 ui, stukje prei (10 cm), 2 worteltjes, 1 laurierblaadje, 5 peperkorrels (gekneusd), 1 kruidnagel, 100 g peultjes (schoongemaakt), 30 g boter, 1

hachee-met-leidse-hutspot

Hachee met Leidse hutspot

400 g runderpoulet, 3 uien, 50 g boter, 5 eetlepels bloem, 2 laurierblaadjes, 6 peperkorrels

Lamsgehakt op Griekse wijze

500 g lamsgehakt, 2 teentjes knoflook (geperst), 4 eetlepels Gyroskruiden, 2 eieren, 75 g feta (in blokjes), olijfolie

Beenham met bonen uit de oven

1 beenham (à 500 g), 100 g spekreepjes (gerookte), 2 uien (in dunne partjes), 1 teentje knoflook (gesnipperd), 250 g soepgroenten (boeren), 1 pot witte bonen (in

Ovenschotel met macaroni, spinazie en spekjes

250 g spekblokjes, 150 g geraspte kaas (jonge), 1 teentje knoflook (geperst), 2 eieren, 1 ui (fijngesnipperd), snufje peper (versgemalen), 1 pakje spinazie (diepvries,

italiaanse-fricandeau-uit-de-oven

Italiaanse fricandeau uit de oven

750 g varkensfricandeau, ½ dl olijfolie, 2 sinaasappels, snufje zwarte peper (versgemalen), 1 takje rozemarijn, 1 teentje knoflook (geperst), 1 eetlepel citroensap,