Willekeurige recepten

Bekijk alles

Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella

4 stukken ossenhaas, 2 eetlepels olijventapenade (groene), 1 vleestomaat (in 8 dunne plakken), 2 bolletjes mozzarellakaasje (in 4 plakken), peper (versgemalen), 40 g

Oosterse gehaktpakketjes met courgettelint

500 g varkensgehakt, 1 eetlepel ketjap manis (zoete sojasaus), 4 eetlepels paneermeel, 1 ei, 1 courgette, 1 eetlepel sesamzaad (geroosterd), snufje peper (versgemalen), 1

Erwtensoep

1 hamschijf, 3 spareribs, 1 rookworst, 1 laurierblaadje, ½ eetlepel peperkorrels, 2 bouillonblokjes, 1 kleine knolselderij, 2 grote aardappels, 1 prei, 1 blik doperwten

Sukade Chinoise

4 sukadelappen
, 1 theelepel sambal (badjak)
, snufje zout
, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie
, 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
, 1 theelepel sereh (of een

Chorizo-paprika bitterballen

Dit recept voor 40 bitterballen is van de bitterballenkoningin, lees ook het interview met haar! Zorg dat alle ingrediënten klaarstaan en week de gelatineblaadjes in koud

Gevulde paprika met varkensvleesreepjes en rijst

400 g varkensvleesreepjes, 4 rode paprika's, 150 g rijst (gele), 1 dl bouillon (groentenbouillon), 50 g rozijnen, 1 ui (fijngesnipperd), 2 teentjes knoflook (geperst), 1

De perfecte steak

Steak met chimichurri saus

Steek de houtskool in je barbecue aan en verwarm deze, bij voorkeur met een gietijzeren grillrooster tot 230˚C. Haal de steaks alvast uit de koelkast zodat ze op

Melt met longhaas en truffelkaas

Melt met longhaas en truffelkaas

Verhit een tosti ijzer of koekenpan met boter om straks je melts te kunnen grillen. Verwijder het membraan en de zeen van de longhaas en smeer hem dan flink in met peper

Gevulde varkensschnitzels met kaassaus

4 varkensschnitzels (à 125 g), 1 theelepel tijm, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1 winterwortel (in dunne reepjes van 10 cm lang), 1 prei (in dunne reepjes van

Varkenshaas saté van de barbecue

Marineren Meng voor de marinade de olie, ketjap, citroensap, sambal, geplette knoflook en bruine suiker door elkaar. Snij de varkenshaas in blokjes van 2 bij 2 cm. Leg de