Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Vlug klaar lenteui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte. Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken. Snijd de lente-uitjes (ook

Ribkarbonade met Vadouvan bloemkool

Haal het vlees 30 minuten van te voren uit de koelkast. Appels schillen en in blokjes snijden. De tijm en laurier kort bakken in de olijfolie op middelhoge temperatuur.

Plakjes Teriyaki varkenshaas

400 g varkenshaas, 1 dl ketjap manis, 5 eetlepels bruine basterdsuiker, 1 eetlepel gemberwortel (verse, geraspt), 1 teentje knoflook (geperst), 1 lenteuitje (in dunne

Filetlapjes met aubergine en paprika

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 1 aubergine (in blokjes van 1 cm), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 3 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngesnipperd),

Varkensgehakt met avocadosalsa

400 g varkensgehakt, 1 vleestomaat, 1 avocado (rijpe), 1 eetlepel limoensap, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), 40 g amandelen (geschaafd), 2 eieren (L), 75 g

Mediterranée Henri IV

100 g ham (gekookte) schouder- of achterham, 100 g salami, 50 g bacon, ½ kleine aubergine, ½ kleine courgette, ½ kleine koolrabi, ½ pakje broccoli (in roosjes gesneden),

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Spaanse Tapas gehaktballetjes

Spaanse Tapas gehaktballetjes

500 g varkensgehakt, 1 eetlepel kappertjes, 3 stuks ansjovisfilet (uit blik, in stukjes), 4 eetlepels paneermeel, 1 teentje knoflook (geperst), 1 ei, ½ theelepel

Fricandeau met een vulling van pestorijst

750 g varkensfricandeau, 50 g amandelen (fijngehakt), 1 ei (losgeklopt), 75 g rijst (witte en wilde), snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 2 sjalotjes