Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Indisch bonenschoteltje met rookworst en sambal

1 rookworst (350 g), 2-3 stengels prei (ca. 500 g), 2 eetlepels zonnebloem olie, 1-2 eetlepels sambal brandal, ¼ liter tomatensaus (kant-en-klaar)

Filetrollade met een geitenkaasvulling

750 g varkensfilet (aan één stuk), 75 g geitenkaas (zachte), 1 eetlepel groene kruiden (verse fijngehakte, bijv. peterselie, bieslook en basilicum), 1 sjalotje

Varkensvlees op zijn Thais

Varkensvlees op z’n Thais

250 g schouderlappen, 150 g shii-take (chinese paddestoelen), 3 eetlepels currypasta (groene), stukje gemberwortel (vers), 2 bosuitjes, citroensap, takje koriander, 1

Hollandse varkenslappen met tuttifrutti

Hollandse varkenslappen met tuttifrutti

500 g varkenslappen, snufje witte peper, 50 g boter, 4 sjalotjes (fijngehakt), 5 dl witte wijn (of appelsap), 200 g tuttifrutti, 2 eetlepels honing, 1 theelepel tijm, 1

Filetlapjes met pepersaus

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 25 g bloem, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 1½ dl room, 2½ dl bouillon (koud), 75 g boter, 2

Mixed grill USA

Mixed grill USA

4 saucijsjes, 1 eetlepel worcestershiresaus, 4 kleine biefstukken, 2 eetlepels wijnazijn, 4 kleine hamburgers, 4 stukjes saffraan, 1 eetlepel barbecuekruiden, 4 kleine

Rookworst Doria

1 kleine rookworst (geweld, grof of fijn naar keuze), 50 g katenspek, 1 grote komkommer, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 250 g zuurkool, aardappelpuree (voor 2

Barbecue spareribs

1½ kilo spareribs, 2 teentjes knoflook (geperst), 6 eetlepels suiker, 6 eetlepels barbecuesaus, 6 eetlepels chilisaus, 6 eetlepels azijn, ½ theelepel gemberpoeder, 1

Oost-West gepaneerde varkensschnitzel met limoen

 2 varkensschnitzels (ongepaneerde á 125 g), 25 g boter, klein stukje rode peper, 1 ei, 2 oude boterhammen (witte), ½ limoen, 25 g sesamzaad, ½ theelepel zout

Rollade met exotisch fruit

750 g varkensfiletrollade, 1 mango (schijven van 3 cm), 4 takjes peterselie, 1 kleine ananas (plakken van 3 cm), 4 sjalotjes (grof gesnipperd), 75 g boter, snufje peper,