Bereiding
- Maak de champignons schoon met een borsteltje (was champignons nooit in water, dit komt de smaak niet ten goede). Snijd de champignons en waterkastanjes in plakjes.
- Meng in een kom de gesneden fricandeau met maïzena en sojasaus.
- Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak hierin het vlees in ca. 5 minuten bruin. Voeg vervolgens de waterkastanjes en champignons toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee.
- Schep de bosuitjes door het vlees en breng het geheel op smaak met zout en peper. Roerbak het gerecht nog 1 minuut.
Lekker met roergebakken paksoi en bami.
- 4 personen
- 20 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkensfricandeau (in reepjes)
- 2 eetlepels olie
- 2 theelepels maïzena
- 2 eetlepels sojasaus
- 400 g champignons
- 2 bosuitjes (in stukjes)
- snufje zout
- snufje peper
- 280 g waterkastanjes
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: