
Bereiding
- Haal de Kalfs T-bone uit de koelkast, laat op kamertemperatuur komen
- Dep het vlees droog met een stukje keukenpapier
- Meng de groenten met olijfolie in een ovenschaal. Doe de aardappelen ook in een ovenschaal.
- Plaats beiden in de oven 180.c ca 35 min
- Verwarm een pan met dikke bodem, middelmatige hitte
- Bak het vlees rondom aan in schuimende boter.
- Zet de warmtebron op een lage stand en bak aan iedere kant ca. 4 min
- Neem het vlees uit de pan en laat het rusten op een warm bord, onder aluminiumfolie
- Snij het vlees, entrecote en haas, los van het bot
Presenteer het op een schaal samen met de groenten, geroosterde aardappelen en bearnaisesaus.
4 personen
35 minuten
Ingrediënten
1 Kalfs T-bone (ca. 400 gram)
50 gr boter
Zout, peper
400 gr gemengde ovengroenten
400 gr aardappel partjes
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!