Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Neem het vlees uit de koelkast.
- Pel de uien en de knoflook. Snijd de uien in parten en de knoflook in plakjes.
- Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukken.
- Schep de uien met de knoflook, de paprika, de rozemarijn, 2 eetl. olie, peper en zout op een bakblik door elkaar. Bak ze in de oven in ± 25 min. bruin en gaar. Schep het tussentijds tweemaal om.
- Snijd de prei in ringen. Snijd de champignons in plakjes. Kook de Tarly gaar.
- Verhit de rest van de olie en bak het vlees op hoog vuur in 3-5 minuten rondom bruin en gaar. Schep het uit de pan en houd het warm.
- Bak de prei en de champignons ± 7 minuten. Schep alles door de Tarly en breng het op smaak met peper en zout.
Lekker met komkommersalade.
Wist u dat…
Roerbakken een hele magere bereidingsmethode is?
- 4 personen
- 35 minuten
Ingrediënten
- 400 g lamsshoarmavlees
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 paprika's (rode en gele)
- 1 eetlepel rozemarijn (verse)
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 prei
- 250 g champignons
- snufje zout
- snufje peper
- 250 g Tarly
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: