Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
placeholder

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella

4 stukken ossenhaas, 2 eetlepels olijventapenade (groene), 1 vleestomaat (in 8 dunne plakken), 2 bolletjes mozzarellakaasje (in 4 plakken), peper (versgemalen), 40 g

placeholder

Runderstoofvlees voor drie maaltijden

1½ kilo magere runderlappen (of doorregen runderlappen), 4 eetlepels bloem, 1 grote ui, 6 kruidnagels, 100 g boter, 2 eetlepels azijn

Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

400 g biefstuk (dunne, in reepjes), ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise), 3 eetlepels olie
, 1 middelgrote ui (in partjes)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 bakje

Mama's sudderlapjes

Mama’s sudderlapjes

600 g magere runderlappen
, 2 uien
, 250 g champignons
, 3 tomaten
, 2 eetlepels bloem
, 4 eetlepels margarine (vloeibare)
, 2 theelepels Provençaalse kruiden
, 3

Empanadas met pittig rundvlees

150 g rundergehakt, ½ ui (gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gesnipperd),  15 g boter, 1 eetlepel olijfolie, 25 g amandel (schaafsel),  25 g rozijnen, ½ theelepel kaneel,

Aardappelpreisoep met rookworst

1 rookworst (à 250 gram), 2 eetlepels boter, 225 g prei (in dunne ringen), 750 ml runderbouillon, 300 g aardappels (geschild en in kleine blokjes), 2 theelepels tijm, 150

Caribische nuggets

Caribische nuggets

1 blik ananasstukjes (á 227 g), 2 beschuiten, 500 g rundergehakt, 2 eieren, 75 g cornflakes, 2 eetlepels kerriepoeder, 2 oude boterhammen (witte), 50 g kokos (geraspt),

Pasta met een extra gevulde gehaktsaus

400 g rundergehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en groene), 5 stengels bleekselderij, 250 g champignons, 500 g tomaten (pomodori), 1 eetlepel

Ossenstaartsoep met tomaat

350 g ossenstaart, 100 g runderpoulet, 2 eetlepels boter, 1 ui (in ringen), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij), 1