Vlees informatie
Bieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst.
Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
Bieflappen of ook wel baklappen genoemd zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst.
Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.
Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!
600 g magere runderlappen , 2 uien , 250 g champignons , 3 tomaten , 2 eetlepels bloem , 4 eetlepels margarine (vloeibare) , 2 theelepels Provençaalse kruiden , 3
Meng de Mayonaise, olijfolie met truffelaroma, ketchup en de gerookte paprikapoeder Voeg zout en peper naar smaak toe Laat de (gietijzeren) pan goed heet worden (middel
1 kilo rundergehakt, 1 ei, 2 beschuiten, snufje nootmuskaat, 2 eetlepels Roosvicee, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 30 velletjes gekleurd papier van 6 bij 8 cm
4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3
Verwarm de oven op 120°C. Verwarm een flinke klont boter (± 30 gram) in een ovenvaste stoofpan. Kruid de riblappen met salt n peppa en braad ze even kort aan in de
Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half
200 g rundergehakt , 50 g chorizoworst (dikke plakken) , 1 eetlepel jalapenopepers (uit een potje, fijngehakt) , 1 kleine ui , 50 g geraspte kaas , ½ liter kidneybonen
1 rode ui, 1 teentje knoflook, 1 groene peper, 4 tomaten (tros), 1 limoen (bij voorkeur biologisch), 4 baklappen (à 100 gram), 1 theelepel 5 kruidenpoeder, 2 eetlepel
300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g doperwten (gaargekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het
200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook) , 1 theelepel citroensap , 2 eetlepels kappertjes
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit