Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Fricandeau met bleekselderij en sinaasappel

250 g varkensfricandeau, ½ struik bleekselderij, 1 sjalotje, 1 sinaasappel, 1 teentje knoflook, 1½ eetlepel kruiden (Italiaanse), 1 eetlepel mosterd (Zaanse), ½ dl witte

Oosterse varkenshaas

 500 g varkenshaas (in plakken van 2 cm dik), 2 eetlepels olie (arachide), 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel sereh, 1 theelepel ketoembar, 1 teentje knoflook

Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus

Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus

4 ribkarbonades, 1 laurierblaadje, snufje zout, 2 theelepels oregano, 3 eetlepels olijfolie, snufje peper (versgemalen), 1 teentje knoflook (geperst), 1 blik

Oosterse varkensreepjes met ananas

400 g varkensvleesreepjes
, 2 eetlepels koriander (verse), 1 blikje ananasstukjes, 3 eetlepels roerbakolie
, 2-3 theelepels sambal badjak
, 400 g roerbakgroenten

Doperwtensoep met rookworst

1 rookworst, 1 ui (gesnipperd), 30 g boter,  600 g doperwten (fijne), 2 bouillonblokjes (tuinkruiden), 125 milliliter crème fraîche,  4 eetlepels citroensap, snufje zout,

Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet

Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet

8 varkensfiletlappen (dunne, á 45 g van ½ cm dikte), 3 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook (geperst), snufje peper (versgemalen), 1 theelepel Provençaalse kruiden, 1

Gevulde schnitzelrolletjes met mangosaus

4 varkensschnitzels (á 125 g stuk, dun uitgeslagen), 1½ eetlepel kerriepoeder, 2 lenteuitjes, 2 theelepels bouillonpoeder, snufje zout, 2 dl witte wijn, schijf peper

Casselerrib met witte kool

150 g casselerrib (gekookt), 2 plakjes bakbacon (in reepjes), 200 g witte kool (in reepjes), 1 groene paprika (in reepjes), 1 dunne prei (in ringetjes), 2 eetlepels olie,

Filetlapjes met pittige tomatensaus

4 varkensfiletlappen (á 125 g), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, snufje zout, 1 sjalotje (fijngehakt), 1 teentje knoflook, ½ rode peper (van zaad ontdaan en in

Worstpannenkoekjes met ananas

Zeef in een kom de bloem en voeg zout toe. Roer het ei met beetje bij beetje de melk door de bloem tot een dik en glad beslag. Snijd de ananas in dunne plakjes. Verhit ½