Vlees informatie
Kalfsvleesreepjes zijn vooral van magere zachte delen gesneden, waardoor het vlees een korte bereidingstijd heeft.
Informatie over runderreepjes en varkensreepjes.
Kalfsvleesreepjes zijn vooral van magere zachte delen gesneden, waardoor het vlees een korte bereidingstijd heeft.
Informatie over runderreepjes en varkensreepjes.
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:
250 g kalfsgehakt, 2 eetlepels geklutst ei , 1½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus of neem sojasaus) , ½ kleine limoen , ½ theelepel sesamolie , 1½ eetlepel Red Curry
250 g kalfslappen (sukade), 3 eetlepels sesamolie (of 2 eetl. zonnebloemolie en 1 eetl. sesamolie), snufje zout, 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 1 teentje knoflook,
Haal het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen Was de wortelen, prei, bleekselderij en pel de ui en snijd ze in grove stukken
1 kalfsrollade (doorregen à 750 g), 2 grote uien, 1 liter bouillon, ¼ liter witte wijn (droge), 2 theelepels dragon (gedroogde), 1 eetlepel olijfolie, 1½ eetlepel mosterd
Door de zwezerik eerst te pocheren wordt deze steviger. Daarna wentel je hem voor het bakken lekker door de bloem, zodat hij extra krokant wordt. Zet een schone bak in de
4 kalfsoesters, 3 eetlepels olijfolie, 1 kleine ui, 2 appels (stevige), 2 theelepels rozemarijn (verse), 8 plakjes ontbijtspek, snufje zout en een snufje peper (versgemalen)
Draadjesvlees van kalfssukade met een Italiaans tintje! Bereidingstijd: 30 minuten voorbereiden, 3 uur sudderen. Haal een half uur voor bereiden de kalfssukade uit de
Het kalfsvlees voor deze salade (heel malse en magere achtermuis) is vooraf aangebraden en gegaard tot een kerntemperatuur van 58 graden. Garen kan in een pan met deksel
Klop het ei los met 2 eetl. water in een diep bord. Strooi het paneermeel op een ander bord. Wentel het vlees eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit
Deze kalfstartaar is heerlijk als voorgerecht bij een feestelijk diner, bijvoorbeeld met de kerstdagen. Een variatie op de traditionele steak tartaar van rundvlees,
Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit