Meer recepten met kalfsvlees

Bekijk alles
kalfsworstjes en stamppot

Kalfsworstjes met pompoenstamppot

Deze stevige stamppot smaakt net even anders door de zoete aardappel gecombineerd met pompoen. De sappige kalfsworstjes zijn gemaakt van gekruid kalfsgehakt. Verse

kalfslever pokebowl

Kalfslever pokebowl

Kalfslever op je pokebowl? Ben je op zoek naar een gezonde en gemakkelijke maaltijd, dan is de pokebowl een goede en ook nog eens heerlijke optie. Kleurrijk, gevarieerd

Saltimbocca

Saltimbocca

Zet de blokjes boter in de koelkast, want die moeten straks goed koud zijn om er een mooie saus mee te maken. De rest van de boter doe je alvast in een grote koekenpan.

saltimbocca kalfsvlees

Saltimbocca met pappardelle en Marsala

Saltimbocca (Nederlands: ‘spring in de mond’) is een specialiteit uit de Italiaanse keuken. Het traditionele recept bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees,

Cote de veau maitre d’hotel

4 kalfskoteletten, 100 g boter, 1 ui (gesnipperd), 1 eetlepel groene kruiden, citroensap, worcestersaus, olijfolie, zout en peper uit de molen

Thaise gehaktballen met kokossaus

250 g kalfsgehakt, 2 eetlepels geklutst ei
, 1½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus of neem sojasaus)
, ½ kleine limoen
, ½ theelepel sesamolie
, 1½ eetlepel Red Curry

kalfsschenkel

Kalfsschenkel uit de oven met grove groente

Kalfsschenkel wordt vaak bereid in stevige plakken vlees met bot in het midden. De Italiaanse ‘Ossobuco’ is daar een voorbeeld van. Daarnaast kun je een

Kalfsoester

Kalfsoester met papardelle en funghi

Zacht en mals kalfsvlees! Kalfsvlees wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn delicate smaak en mooie textuur. Dat niet alleen: kalfsvlees zit vol waardevolle

kalfsentrecôte kalfsentrecote

Kalfsentrecôte met julienne van groente

Kalfsentrecôte wordt gesneden van de dunne lende en is nog malser dan runderentrecôte. Het randje vet aan de buitenkant geeft de kalfsentrecote extra smaak.  Veel

ossobuco

Ossobuco met Gremolata

Ossobuco is een heerlijk Italiaans gerecht dat meestal wordt bereid met kalfsschenkel. Het gerecht komt van origine uit de Italiaanse regio Lombardije, rond de stad