Bereiding
- Verhit een wok en bak hierin de spekblokjes uit. Bestrooi het nasivlees met peper en roerbak het vlees ca. 4 min. met de spekblokjes mee.
- Voeg de sjalotjes toe en fruit deze ca. 1 minuut. Voeg de asperges toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee.
- Schenk de melk en room bij de asperges en laat deze ca. 15 minuten op zacht vuur sudderen.
- Breng de saus op smaak met zout en peper. Bind de saus indien nodig met allesbinder.
Lekker met strikjespasta.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
- 250 g nasi/bamivlees
- 150 g spekblokjes
- snufje peper (versgemalen)
- 3 sjalotjes (fijngehakt)
- 500 g groene asperges (schoongemaakt en in 5 cm stukken gesneden)
- 1½ dl melk
- 2½ dl room
- snufje zout
- allesbinder
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: