Bereiding
- Maak de paksoi schoon en snijd deze in dunne reepjes.
- Verhit intussen in een koekenpan de margarine en bak hierin het filetlapje in 4-6 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
- Kook intussen de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Kook de paksoi de laatste 8 minuten met de rijst mee.
- Giet de rijst met paksoi af. Snijd het filetlapje in kleine blokjes.
- Schep de paksoi, rijst en het vlees in een hoge mengkom en pureer het mengsel met de staafmixer tot een glad babyhapje. Voeg indien nodig een scheutje (opvolg)melk aan het babyhapje toe.
- 1 persoon
- 15 minuten
Ingrediënten
75 g paksoi
1 varkensfiletlap (á 40 g)
10 g margarine (plantaardige)
30 g rijst (snelkook)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: