Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Hamlappen met witte wijn en olijven

Hamlappen met witte wijn en olijven

2 hamlappen, 1 ui (fijngehakt), 2 lente uitjes (in ringen), 1 teentje knoflook (fijngehakt), 50 g champignons (in plakjes), 8 zwarte olijven, ½ eetlepel olie, ½ eetlepel

Varkenshaas met peultjes

500 g varkenshaas, 1 theelepel allesbinder, 8 lenteuitjes (in stukjes), 2 dl bouillon, 100 g taugé, ½ rode paprika (in reepjes), 1 eetlepel olie, 1 mespuntje

Koteletten met kersen en brie

Koteletten met kersen en brie

4 haaskarbonades (á 125 g stuk), snufje zout, 50 g boter, 100 g brie (roombrie, in 8 plakken) en 4 eetlepels kersenjam

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

Koreaans tafelgrillen op de bakplaat

1 kleine varkenshaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 speklap (in dunne plakjes van ca. ¼ cm gesneden), 1 kleine ossenhaas (in dunne plakjes van ca. ¼ cm

Satéballetjes

500 g varkensgehakt, 3 eetlepels olie (arachide), 3 sjalotjes (fijngehakt), 1 teentje knoflook (geperst), 50 g kokos (gemalen), 1 eetlepel kruiden (saté), snufje zout,

Hamrolletjes met tuttifrutti

Hamrolletjes met tuttifrutti

8 plakjes ham (iets dikker gesneden), 4 eetlepels marmelade (ca. 50 g), 200 g tuttifrutti, 1,2 liter water, 2 bouillonblokje (kruiden), 2 eetlepel soepgroenten (boeren)

Gevulde schnitzel met Mozzarella

4 dunne varkensschnitzels, 6 eetlepels bloem, 1 ei, 10 eetlepels paneermeel, 1 eetlepel Italiaanse kruiden, snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Varkensoester met citroenmayonaise

Varkensoester met citroenmayonaise

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel citroenrasp, snufje zwarte peper (versgemalen), 1½ dl mayonaise, 3 eetlepels citroensap, 1 takje peterselie

Mexicaans gepaneerde schnitzel met tomaten-maissalsa

Mexicaans gepaneerde schnitzel met tomaten-maïssalsa

4 varkensschnitzels (ongepaneerd), 2 eieren (losgeklopt), snufje zout, 2 tomaten (in blokjes), 30 g boter, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), limoensap, 4½ eetlepels

Italiaanse varkensoester met basilicumboter

Italiaanse varkensoester met basilicumboter

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels Italiaanse kruiden, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 5 g basilicum (verse blaadjes, zeer