Bereiding
- Breng de kruidenbouillon aan de kook, zet het vuur zacht en pocheer de saucijsjes gedurende 20 minuten in de bouillon. Dep de saucijsjes droog met keukenpapier.
- Verwarm de BBQ (grillpan of ovengrill) voor. Bestrijk de saucijsjes licht met olie en grill de saucijsjes in ca. 5 minuten rondom goudbruin.
Lekker met aardappelsalade en groene salade.
Wist u dat…
Worstjes zijn er in vele smaken en maten:
Chipolata (runder-, kalf-, varkens-, lamsworstjes).
Bereiding: bestrijk de worstjes met een beetje olie en laat ze in een koekenpan of onder de grill rondom bruin worden.
Verse worstjes (runder-, varken-, kalfworstjes) lijken op dunne saucijsjes.
Bereiding: leg de worstjes 15 minuten in een laag bijna kokend water. Dep ze droog, bestrijk ze met een beetje olie en laat ze in een koekenpan of onder de grill rondom bruin worden.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
1 eetlepel olie
4 saucijsjes (á 125 g stuk)
½ liter bouillon (kruidenbouillon)
BBQ (grillplan of ovengrill)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: