Bereiding
- Roer in een kom de olie, citroensap, honing, sojasaus,sambal, djinten en peper tot een marinade.
- Schep het vlees door de marinade en laat het vlees afgedekt 1 uur in de koelkast staan.
Neem het vlees ca. 15 minuten voor gebruik uit de koelkast, zodat het op temperatuur kan komen. - Snijd de komkommer en lente-uitjes in kleine stukjes en meng door elkaar. Was de slabladen en dep droog. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
- Rooster het vlees op de BBQ aan beide zijden goudbruin en gaar in ca. 10 minuten. Breng de varkensfiletlapjes op smaak met zout.
- Schep wat rijst, komkommersalsa in een slablad. Leg een filetlapje erop en rol op.
- 4 personen
- 70 minuten
Ingrediënten
- 8 dunne varkensfiletlappen (á 50 g)
- 3 eetlepels olie
- 1 eetlepel citroensap
- ½ eetlepel honing
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel djinten
- snufje zout
- snufje peper (versgemalen)
- 1 komkommer
- 2 bosuitjes
- 1 krop sla
- 200 g rijst (pak)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: