Bereiding
- Bestrooi één kant van de schnitzels met zout en peper. Verdeel over het midden van elke schnitzel een plak rauwe ham en een halve banaan. Rol het vlees om de vulling heen en steek elk vleesrolletje met een cocktailprikker vast.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de vleesrolletjes in ca. 5 minuten rondom lichtbruin.Voeg crème fraiche aan het braadvet toe en laat de schnitzelrolletjes op zacht vuur ca. 15 minuten garen.
- Breng de jus op smaak met zout en peper.
Lekker met koolstamppotje met kaas.
Wist u dat…
een varkensschnitzel zeer mager is en per 100 gram maar 3,1 gram vet bevat?
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
- 4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen)
- 4 plakken rauwe ham
- 2 bananen (gehalveerd)
- 1 dl crème fraîche
- snufje zout
- snufje peper (versgemalen)
- 50 g boter
- staafmixer
- 4 cocktailprikkers
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: