Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Roergebakken varkenshaas met mangosalsa

500 g varkenshaas (in dunne plakken), snufje peper (versgemalen), 1 eetlepel honing, 2 tomaten (in blokjes), snufje zout, 1 mango (in blokjes), 2 eetlepels olie,

Vietnamese mie met limoen en pinda

Vietnamese mie met limoen en pinda’s

200 g speklappen, 1 ui, 4 eetlepels maïsolie, ½ zakje kruidenmix (voor bami), 200 g paksoi, 200 g mihoen, 1 eetlepel sojasaus (of Vietnamese vissaus (Nuoc mam), 1 limoen,

Traditionele shaslick van varkenshaas

500 g varkenshaas, spiezen of satéprikkers, snufje peper, snufje zout, snufje djinten (komijnpoeder), ½ bosje selderij , 1 rode paprika (zoete) , 6 eetlepels olijfolie ,

Filetrollade met paprika gehaktvulling

600 g varkensfilet (aan een stuk), 100 g varkensgehakt, ½ rode paprika (in blokjes van ½ cm), 1 sjalotje (fijngehakt), 2 eetlepels pesto rosso, 1 theelepel paprikapoeder,

Groenteroerbak met krieltjes en nasivlees

400 g nasi/bamivlees (ongekruid), 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels olie, 1 kilo krielaardappels, 1 ui, 1 rode peper, 150 g sugarsnaps

Kruidige hamlapspiesen met paprika

Kruidige hamlapspiesen met paprika

500 g hamlappen, 3 teentjes knoflook, 1½ eetlepel chilipoeder, 1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel djinten (komijn), 1 theelepel kaneel, 1 theelepel ketoembar

Broodje warme beenham

Broodje warme beenham

4 plakken beenham (iets dikker gesneden, ca. 100 g samen), 1 vleestomaat, 25 g sla (gemengde), 25 g kruidenboter en 4 broodjes (focaccia (voorgebakken).

Varkenshaas met romige mosterdsaus

Varkenshaas met romige mosterdsaus

500 g varkenshaas, 1 courgette, 10 g boter, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 2 dl melk, 1 dl room, 2 eetlepels mosterd, 100 g geraspte kaas (Cheddar), 1 eetlepel maïzena,

gevulde maisbol

Gevulde maïsbol met bakbacon

8 plakken bakbacon, 4 maïsbollen, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 g kerstomaatjes, ½ eetlepel olijfolie, 10 g boter, 8 kwarteleitjes, 50 g komijnekaas (belegen

Babi ketjap van halskarbonade

4 halskarbonades, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olie, 1 eetlepel gemberwortel (vers, geraspt), 1 dl ketjap manis, 3 eetlepels citroensap, 2 eetlepels bruine