Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Snelle lamscurry met kikkererwten

Snelle lamscurry met kikkererwten

250 g lamsvleesreepjes (ongekruide shoarma) ½ dl slagroom 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 ui 25 g boter 1 eetlepel koriander (fijngehakt) 3 eetlepels

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

400 g lamsshoarmavlees, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 2 paprika's (rode en gele)
, 1 eetlepel rozemarijn (verse), 4 eetlepels olijfolie, 1 prei, 250 g champignons,

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

500 g lamsschouderlappen (in blokjes van 2 cm)
, 125 g spekblokjes, 1 eetlepel boter, 1 grote ui (fijngesnipperd)
, 2 teentjes knoflook (geperst)
, 450 g ratatouille (zie

Lamskroon met honing en dragon

Lamskroon met honing en dragon

2 lamsracks (à 7 ribben), 12 kleine sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels dragon (verse), 1 eetlepel honing, 4 eetlepels olijfolie, snufje zeezout, snufje peper

Lamsrollade met tapenade

Lamsrollade met tapenade

1 teentje knoflook 1 lamsrollade (à 750 g), 60 g zwarte olijven (zonder pit), 1 eetlepel olijfolie, 4 tomaten (klein, zongedroogde), 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels

Thaise lamscurry met gekruide rijst

Thaise lamscurry met gekruide rijst

500 g lamsboutlappen
, 2 uien, 1 teentje knoflook, 5 peperkorrels (zwarte)
, 1 dl yoghurt (volle)
, 1 eetlepel tomatenpuree
, 1 eetlepel currypasta (rode)
, 5 eetlepels

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

500 g lamsgehakt
, 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1½ eetlepel pesto
, 2 eetlepels olie
, 1 vleestomaat (in plakken)
, 1 mozzarellakaasje

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

250 g lamsboutlappen (in blokjes van 1,5 cm), snufje zout, 50 g hazelnoten (blanke, grofgehakt), 1 bouillonblokje (runder), 1 ui, 1/2 theelepel 5 kruidenpoeder, 200 g

Lamsschouderlapjes in karnemelk

Lamsschouderlapjes in karnemelk

2 lamsschouderlappen, 1 teentje knoflook
, 2 theelepels Provençaalse kruiden, ½ theelepel chilipoeder, 1 laurierblaadje, 1 dl karnemelk, 30 g ontbijtspek (plakjes)
, 2

Lamszadel met uiencompote

Lamszadel met uiencompote

1 lamszadel (ontbeend, opgebonden, ca. 750 g), 500 g uien (zoete)
, 50 g abrikozen (gedroogde)
, 50 g boter
, 100 g spekreepjes (gerookte)
, 2 eetlepels rode wijn azijn
,