Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen

Lamsfilet met muntmarinade

4 lamshaasjes, 2 eetlepels muntsaus (uit een potje, ca. 20 g), 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (kruiden), 2 eetlepels soepgroenten (boeren)

Javaanse lamslapjes met ketjap

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), snufje peper, 3 eetlepels olie, 2 uien (fijngesnipperd), 2 teentjes knoflook (geperst)

Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus

Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus

12 lamskoteletjes, 40 g boter
, zout, peper, 1 eetlepel tomatenpuree, ½ dl rode wijn, 1 eetlepel kervel (fijngehakt, vers of diepvries), 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt,

Lamsbout met nieuwe krielaardappeltjes en Zaanse mosterdjus

1 lamsbout (zonder bot), 100 g boter, 4 eetlepels slaolie, 1½ kilo krielaardappels (nieuwe, geschrapt), zout, peper

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

300 g lamsvleesreepjes
, 1 teentje knoflook
, 5 eetlepels olijfolie
, 125 g champignons
, 2 sjalotjes
, 2 theelepels Italiaanse kruiden
, 4 boterhammen (dikke, bruine,

Lamsrollade met tapenade

Lamsrollade met tapenade

1 teentje knoflook 1 lamsrollade (à 750 g), 60 g zwarte olijven (zonder pit), 1 eetlepel olijfolie, 4 tomaten (klein, zongedroogde), 1 eetlepel kappertjes, 2 eetlepels

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), 300 g dadels (medium geconfijte), 1 grote ui, 50 g boter, 2 theelepels tomatenpuree, 1 eetlepel kerriepoeder, 2 theelepels

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie