Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles

Lamsboutlapjes met balsamicojus

4 lamsboutlappen, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 50 g boter (of margarine), 2 theelepels tijm (verse)

Pilaf met shoarmavlees en abrikozen

400 g shoarmavlees, 6 bosuitjes, 125 g abrikozen (gedroogde), 50 g pistachenoten (gepeld), 5 eetlepels olijfolie, 300 g rijst (basmati), ½ liter vleesbouillon

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie

Lamsbout met tijm en rozemarijn

1 lamsbout (ca. 1½ kg, met bot), 3 takjes rozemarijn (verse), 5 teentjes knoflook (in plakjes), 3 dl bouillon (groente), 5 sjalotjes (in vieren)

Lamskoteletjes met basilicumcrème

Lamskoteletjes met basilicumcrème

12 lamskoteletjes
, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 2½ eetlepel olijfolie, 2 eetlepels rode wijn, ½ eetlepel tijm, 1 dl slagroom, 2 eetlepels halvanaise, 3 eetlepels

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

400 g lamsshoarmavlees, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 2 paprika's (rode en gele)
, 1 eetlepel rozemarijn (verse), 4 eetlepels olijfolie, 1 prei, 250 g champignons,

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

500 g lamsgehakt
, 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1½ eetlepel pesto
, 2 eetlepels olie
, 1 vleestomaat (in plakken)
, 1 mozzarellakaasje

Courscous met shoarmavlees

Couscous met shoarmavlees

300 g couscous, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en gele), 1 courgette, 1 blik kikkererwten, 400 g shoarmavlees, 3 eetlepels olijfolie, shoarmakruiden,

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

500 g shoarmavlees, 2 rode uien (grote), 3 teentjes knoflook, 4 tomaat (tros), 1 blik abrikozen (á 400 g), 2-3 eetlepels olijfolie, 2-3 eetlepels munt (verse, in

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen