Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Filetlapjes gevuld met pestogehakt

4 varkensfiletlappen (à 125 g, van 1½ cm dikte), 100 g varkensgehakt, 6 eetlepels bloem, 1 ei, 1 eetlepel melk,  10 eetlepels paneermeel, 2 eetlepels Parmezaanse kaas

Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla

Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla

8 dunne varkensfiletlappen (á 50 g), 3 eetlepels olie, 1 eetlepel citroensap, ½ eetlepel honing, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel sambal, 1 theelepel djinten, snufje

Fricandeau met romige appelkerrie vulling

750 g varkensfricandeau, 1 eetlepel abrikozenjam, 50 g boter, snufje zout, 2 sjalotjes (fijngesnipperd), ½ appel (in kleine blokjes), 100 g roomkaas, 1-2 dl witte wijn, ½

Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus

1 doorregen varkensrollade (ca. 1 kg), olijfolie, 1 ui, 6 vleestomaten, 1 takje rozemarijn (vers), 1 eetlepel Italiaanse kruiden, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels

Spaans eenpansgerecht met rijst en verse ham

Snipper de ui, hak de knoflook fijn en snij de paprika en tomaten in stukjes. Marineer het vlees met de Al-Andalus kruiden en snij de Chorizo in reepjes. Verwarm de boter

Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa

750 g varkensfricandeau (ca.Ø 8 cm), 1 chinese kool, 2 vleestomaten (in blokjes), 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetlepel currypasta (rode), 1 gele paprika (in kleine

Karbonade met toffe perenjus

3 haaskarbonades, 1 ui, 1 blik peren (à 400 gram), 2 eetlepels margarine (vloeibare), ¼ theelepel kaneel

Bonen chili met gehakt en tortillachips

Bonen chili met gehakt en tortillachips

2 eetlepels zonnebloemolie, 1 ui (fijngesnipperd), 500 g varkensgehakt, 1 zakje tacokruiden (à 35 g), 1 groene paprika (in blokjes), 1 rode paprika (in blokjes), 1 blik

Boerenlunch voor grote eters met waldkornbol en sandwich gezond

6 plakjes gekookte worst, 2 plakjes rauwe ham, 50 g roomkaas, 8 plakjes tomaat, 75 g zuurkool, 50 g kruidenboter, 1 theelepel komijnzaad, 2 waldkornbollen, ½ bakje

Varkensrollade met lekkere jus

Varkensrollade met lekkere jus

750 g doorregen varkensrollade, 2 takjes rozemarijn (of ½ theelepel gedroogde), 1 dl bouillon (warm), snufje zout, 1 teentje knoflook (gepeld), 5 eetlepels olijfolie