Bereiding
- Wrijf de varkensoester in met peper. Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de varkensoesters in ca. 7 minuten aan beide zijden goudbruin. Voeg de sjalotjes toe en fruit deze ca. 2 minuten mee.
- Voeg de oesterzwammen toe en bak deze ca. 5 minuten op zacht vuur mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
- Verdeel het vlees en de oesterzwammen over 4 borden en garneer deze met peterselie.
Lekker met aardappelgratin en peultjes met worteltjes.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 4 varkensoesters (á 125 g stuk)
- 4 sjalotjes (fijngesnipperd)
- snufje peper (versgemalen)
- 150 g oesterzwammen
- 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt)
- snufje zout
- 50 g boter
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: