Bereiding
- Meng voor de salsa in een kom de mango, lente-ui, tomaat, limoensap en honing door elkaar. Breng de salsa op smaak met zout en peper. Laat de salsa afgedekt ca. 30 minuten in de koelkast rusten.
- Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak hierin de varkenshaas in ca. 5 minuten rondom goudbruin en rosé van binnen. Breng het vlees op smaak met zout en peper.
Lekker met gepofte aardappel en peultjes.
- 4 personen
- 45 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkenshaas (in dunne plakken)
- snufje peper (versgemalen)
- 1 eetlepel honing
- 2 tomaten (in blokjes)
- snufje zout
- 1 mango (in blokjes)
- 2 eetlepels olie
- limoensap
- 3 lenteuitjes (in dunne ringen)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: