Willekeurige recepten

Bekijk alles
Varkensoesters saltimbocca

Varkensoesters saltimbocca

2 varkensoesters, 2 plakjes rauwe ham, 6 blaadjes salie (kleine, verse), 2 theelepels pesto, paar druppels balsamicoazijn, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels masala

Currykarbonades

Currykarbonades

4 eetlepels zonnebloemolie, 1 eetlepel currypasta (milde Indiase uit een pot), 4 haarkarbonades, 2 rode uien, 1 rode peper, 4 sinaasappels (bij voorkeur biologisch), 1

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of

Slavinken met tomatenboter

Slavinken met tomatenboter

4 slavinken, 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel pesto rosso, 2 tomaten (zongedroogd, in stukjes), 50 g boter (zacht), grillpan

Hamslakken

Hamslakken

8 plakken achterham (rechthoekige), 8 boterhammen (wit casino), 2 kuipjes smeerkaas (à 100 gram), 15 kleine druiven (pitloze witte), vershoudfolie

Italiaans gevulde paprika met gehakt

500 g varkensgehakt, 4 groene paprika's, snufje zout, 45 g boter (koude), 2 uien (fijngehakt)

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

250 g speklappen, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels zonnebloem olie, 2 teentjes knoflook, 2 grote uien, 6 eetlepels ketjap, 2 grote wortels, 300 g zoete aardappel (bataat)

Courscous met shoarmavlees

Couscous met shoarmavlees

300 g couscous, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en gele), 1 courgette, 1 blik kikkererwten, 400 g shoarmavlees, 3 eetlepels olijfolie, shoarmakruiden,

Roergebakken kalfsvlees met gekneusde peperkorrels en taugé, Chinese kool en gember

• 250 g kalfsschnitzel (ongepaneerd), 50 g taugé, 3 eetlepels sojasaus, 400 g Chinese kool, 2 eetlepels gembersiroop, 4 eetlepels zonnebloem olie, 1 eetlepel peperkorrels

placeholder

Saté speklapjes

4 speklappen (dunne, magere, 1 cm dikte), 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel kruidenmix (voor satémarinade, zakje van Conimex), 1 eetlepel citroensap, 1 eetlepel