Als het gaat om heerlijk malse biefstuk, is de Airfryer je beste vriend! Dit magische apparaat biedt niet alleen een gezonder alternatief voor traditioneel frituren, maar bereidt ook biefstuk in een oogwenk tot in de perfectie.
Het enige wat je hoeft te doen, is de juiste tijd en temperatuur instellen voor de beste resultaten. Met deze handige tips kun je nu vol vertrouwen biefstuk in de Airfryer bereiden en hoef je nooit meer terug naar de saaie ouderwetse manier van koken!
Biefstuk in airfryer: 6, 8 of 10 min op 200℃ of 180℃
Het bereiden van biefstuk in een Airfryer is ontzettend makkelijk. Stel de juiste temperatuur in en houd de tijd goed in de gaten. Ga jij voor rare, medium of well done? Houd dan deze tijden aan:
- Wil je je biefstuk rare bakken, verwarm de Airfryer voor op 180 graden en bak de biefstuk 6 minuten.
- Hou je meer van een medium gebakken biefstuk? Bak hem dan 8 minuten lang op 200 graden.
- Toch liever doorbakken? Bak hem 10 minuten lang op 180 graden.
Een passend recept voor biefstuk uit de airfryer is ons recept voor kogelbiefstuk!
Lees ook onze tips voor andere stukken vlees uit de Airfryer: