Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Mexicaans gepaneerde schnitzel met tomaten-maissalsa

Mexicaans gepaneerde schnitzel met tomaten-maïssalsa

4 varkensschnitzels (ongepaneerd), 2 eieren (losgeklopt), snufje zout, 2 tomaten (in blokjes), 30 g boter, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), limoensap, 4½ eetlepels

Slavink met piccalilly en courgette

Slavink met piccalilly en courgette

4 slavinken ½ courgette (blokjes 1 cm) 2 dl bouillon (2 theel. poeder) 2 eetlepels droge sherry 4 eetlepels piccalilly 2 theelepels mosterd

kleine gehaktbroodjes uit de provence

Kleine gehaktbroodjes uit de Provençe

500 g varkensgehakt, 2 eetlepels olijfolie, 2 uien (fijngehakt), 1 teentje knoflook (geperst), ½ ei (losgeklopt), 40 g paneermeel, 1 eetlepel kappertjes, 50 g zwarte

Mixed barbecue

Mixed barbecue

4 saucijsjes, 4 varkensfiletlappen, 4 saté's (varkenshaas), 1 dl ketjap manis, 1 dl olie, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels citroensap, 4 eetlepels uitjes (gebakken), 4

franse-gegrilde-karbonade-met-provenaaalse-kruiden

Franse gegrilde karbonade met Provençaalse kruiden

 4 schouderkarbonades (á 125 g), 2 teentjes knoflook, 1 eetlepel peperkorrels (gekneusd), 1 eetlepel Provençaalse kruiden, 1 eetlepel witte wijnazijn, 3 eetlepels

Hutspot met varkensreepjes uit de wok

Hutspot met varkensreepjes uit de wok

400 g varkensvleesreepjes, 2-3 theelepels chilipoeder, 2 theelepels tijm, 2 uien, 500 g winterwortel, 3-4 eetlepels margarine (vloeibare), 450 g aardappelschijfjes, 1 dl

Rode bietensoep met gehaktballetjes en zure room

250 g varkensgehakt, ½ eetlepel citroenrasp, snufje zout, snufje peper (versgemalen), 25 g boter, 1 ui (fijngehakt), 1½ liter bouillon (kippen, warme), 500 g bieten

Schnitzel met Italiaanse vulling

4 varkensschnitzels (ongepaneerd), 2 stuks ansjovisfilet (uit blik), 50 g olijven (gemengde, zonder pit), 2 paprika's (geroosterde uit een pot), ½ eetlepel olijfolie, ½

Italiaans varkensbraadstuk met tomatenjus

Italiaans varkensbraadstuk met tomatenjus

1 stuk procureur (varkensbraadstuk á 750 g), snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 1½ dl rode wijn, 2 eetlepels pesto, 6 kleine tomaten (zongedroogde,

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6